【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
多謝咁多位留名支持既巴打絲打
今晚俾老婆趕出門口都好盡量都出多篇文

本身貼短篇自推左幾日都無人睇
估唔到寫篇重口野會比人讚文筆好
啲留言同like多好多

以前無做會員只睇不回左十幾年
依家到自己貼文先發現原來一個讚一個留言係咁重要
我錯了

宣傳多次
https://lihkg.com/thread/751433/page/1
睇過鐘意就埋like個專頁丫,比啲支持
www.facebook.com/open.your.eyes.dreaming

之後fb應該會update先
你少少一個like係對小弟繼續寫落去既動力
謝謝
netfilx "破案神探"入面好似有呢個角色
支持!快啲出文啦
高汁
live
絲打
可唔可以唔認變態
Jeffrey Dahmer早排有戲出講佢
聽聞睇得過 去睇啦op
因為第一眼望落果篇有d唔知個題材係咩
吸引唔到人
我個人覺得

寫現實發生過嘅奇案兇案等等
平時都好多人追
包括野火、月巴果d

連環殺手可以有排寫
加油
咪就係佢
勁多人讚呢個演員
我都好鍾意佢嘅演出
套劇成功起碼有一半係佢功勞
LM
支持巴打
不過最好出快d
Lm
留名
加速
Live
LM
留名支持
lm
LM
Lm
「我只是想看看殺了祖母的感覺會是怎樣。」

錚脫的野獸

在得到祖父的生日禮物之後,他常常幻想可以親手殺了祖母和他最病恨的母親。

他常常拿著槍去森林中射野兔和野鳥,把牠們想像為總是對他大呼小叫奚落他的祖母。

在這個與世隔絕的農場裡,因為在學校飽受歧視、在家裡又受盡嫌棄,正孕養著一頭充滿怨恨的野獸。

終於在一九六四年八月二十七號,他決定要把心中的野獸釋放出來了。

那天下午,祖母跟往常一樣在餐桌上寫作,祖父出外不在農場裡。

他等待以久的時刻終於來臨了,在腦中已經幻想過無數次的情境是時候實行了。

所以他坐在旁邊用異樣的眼神盯著祖母,腦裡不停回想她這幾年來對他的種種羞辱。

祖母感覺到他眼中的異樣,大聲呼喝他不要再用這眼神看著自己。

他才回過神來回答說:「我要出去打獵。」
之後馬上轉身出門。

這時祖母又嘮叨他一句,「不要亂打野鳥啊!」

就像掙脫囚禁著的鎖鏈一樣,

他在紗門外回頭,狠狠地看了祖母一眼之後,

就突然舉起長槍對著祖母連開幾槍。

隨著震耳的響聲結束,他親手殺死自己的祖母。

沒有後悔、沒有驚慌。
只有將這麼多年舒發出來的痛快感。

他冷靜地拿了一條毛巾,

把倒臥在血海中的祖母頭部包著後,再把她的屍首拖進臥室。

他還有一個人要解決。

因為,祖母死了,年老的祖父一定很傷心,說不定還會心臟病發,所以為了他著想,才令他死的舒服點。
他心想著。

於是,他拿著獵槍在屋內靜靜等待祖父的歸來。

「待續」

找數真漢子!聽朝會再貼新文
鍾意就留個言比個like支持下

可以既話睇埋小弟既短篇文當支持下啦

多謝各位捧場
live
加油
下次都係用返個吸引眼球啲既標題算了
唔話你係變態絲打有無睇下我既短篇再比下意思啦
係唔係真係做得咁好?
但凈個外型真係似足九成
凈係睇過書覺得好悶飛黎睇
想問一下大家,係唔係都只係最想知佢點樣虐殺受害人既經過?
對佢其他描寫無咩興趣?
如果係我就簡略講佢其他野,重點寫佢點變態點癲喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞