Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(6) Parklife 1.10.1

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
請教一下想定路口行車線方向係咪有個mod?
我搵唔到邊個先係
TMPE
地鐵無
巴士一定要轉
下面俾人屌到開花
我見到
所以想問下你地係咪呢個,定係有另一個
Transport Manager : President Edition

對唔住呢度慣晒用簡寫冇考慮到新手感受
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1438181096&searchtext=TMPE

係唔係呢個?
下面俾人屌到開花
我見到
所以想問下你地係咪呢個,定係有另一個
Traffic Manager : President Edition

對唔住呢度慣晒用簡寫冇考慮到新手感受

屌自膠

陣間download 嚟試下
其實google第一個就係workshop page,第二個就係佢個wiki
Steam個search function 同Reddit一樣爛開,唔好靠佢
雙月台設定超煩:
1.安排其中一條線一個方向停站
2.安排隔離線,相反方向停站
3.正常停站
唔怪得知我search 唔到
好少玩steam game
買本體果時一個DLC都未出,依家想玩返有咩DLC係必備 ?
以前追post好似話after dark同埋mass transit?
都係買組合包一口氣買晒算
snow fall 如果你想要電車。
我覺得災難系列 想玩破壞城市就買
如果唔係可以唔洗買佢
有直升機嘅... 都係排最後
但我玩咁耐 都無見過直升機😂😂😂
啲火車軌起到好斜
想拉番平衡啲用咩mod

同埋想整一部分地圖做平地用咩mod
Move It慢慢set

特價入左High Tech, Park Life同Green City
Natural Disaster狗也不屌
Monorail 有先天缺䧟?
整盡Car trips saved by 只有~60%
,相比巴士、火車、地鐵 好易100%
1. 如果你講 modal preference 嘅話Cim係有,自己睇下Citiezen Lifestyle Rebalance
2. Car trips saved 嘅話唔清楚咩事,有冇做實驗淨係試monorail?
1. Fine Road Heights (+ Move It)
2. Vanilla 有呢個功能, Extra Landscaping Tool就進階啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞