Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(6) Parklife 1.10.1

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
刪左條行車數或者將行車線轉成細路
15-20 fps snow fall圖
開地圖有無限格數?
full fill 了,無位起野
好似香港咁,只有一樣公共交通工具
有,原裝係9格
可以裝mod加做81,不過你部電腦跟住會爆炸
講錯,裝mod唔會爆炸,開嘥81先會
懶懶的 求 link
link乜鬼
steam search 81 tiles
成個save入面嘅嘢唔見晒
我個香港冇咗
前者現實就啱,後者其實改限速就得
重有 $2 廢老優惠
有高鐵揀,照坐地鐵
同其他交通工具重覆功能既話佢地就自然唔用Monorail
一個市區大區唔起地鐵,用monorail做區域派貨應該無問題喎?
monorail 可以派貨咩?
就算無重疊交通,將monorail 走線換上地鐵,客量已經多很多,Monorail 先天性缺䧟很難玩。買左DLC唔用,好浪費
無計
essential既交通工具原game已經有,裝埋assets加大載客量夠哂用
新加既交通工具只係為左令風格更多元化
之前禁錯制開曬之後好似特別塞車 唔知關唔關事
改載客量完全冇討論價值
纜車都叫有d用
我裝左realistic population同real time
原裝巴30容量,番工放工時間應該末日都上唔到車
唔搞工業只搞office係咪唔work?
無啦啦全部商業區都話唔夠貨賣
已經無塞車 又起咗好幾個火車貨運站都係咁
個城發展到太大的話係唔係咁好,D 貨車spawn 完到去到你商業 到用太耐時間,班撚屌就會話冇貨到
班垃圾咁高要求

因為驚工業區貨車影響交通 所以諗住只玩office 依家已經全民高學歷
想整返工業都唔知點搞
用返100 Hours 整火車網絡
有無裝TMPE disable vehicle despawn?

開辟貧民區school out一車車送去工廠勞改都係辦法
整火車網絡都幾有用。火車可以幫助減少大量路面交通。我有個城市整咗十幾條火車線,連tmpe都冇用都完全冇塞車,亦從未試過唔夠貨。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞