Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(6) Parklife 1.10.1

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
More Network Stuff 壞咗?
Sor ,唔清楚無用開
而家next2 呢個mod可唔可以用 無左佢好唔方便
正 又有香港assets
點解啲中文噉... 睇profile又唔似係 google translate
you sure
個強国人近日喪整香港asset ,仲有唔少整得似
自己就識條鐵 ,3D modelling 唔識
個map用唔到
唔知點解呢排開始玩返隻game 入親個ram 都係用左99%

已經32gb 係咪bug黎
我啲地鐵同巴士成日都因為前面未開車塞死 我想問有無得搞?
Unbunching
Disable左就唔駛等
係mod黎?新手唔係好熟
improved publlic transport 2 ,disable unbunching
workshop 內面有無原生有避車處的電車站?
我無用電車的
路面電車點會有避車處... Trolleybus咩...
佢意思係咪好似輕鐵市中心嗰個站咁

想問下
高速公路堆車淨係識行近路,開左3個入口都唔分流
同埋明明6條線d車都淨係行1-3條,另外完冇車
有冇mod係fix 呢d

東鐵沙田、火炭、大埔墟,最外則車軌都算避車處
或者係月台係則邊,車站中間有過車軌
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1577964499
Traffic Manager
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=583429740
先係路口手動set每條線嘅行進方向
例如限死左/右轉only或前行only
然後再指定每個分段嘅切線限制
即係劃隱形雙白線
米清
研究下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞