Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(6) Parklife 1.10.1

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
mod : Network Extensions Project
搞到炒
大家要用就 download Network Extensions Project v2

個名好似咁上下
開新 game 有冇人會 load 到一半 freeze 咗
一時時會咁
尤其是熄咗原本個個再開新 game
有沒人覺得夜晚黑得滯,路都拉唔到
小學一起就滿人
D人TELEPORT返學係咪正常
通常我都set死日頭
其他game有冇問題? 我試過同樣情況 最後給論係壞hdd
冇可能,部機係新砌,用咗幾日都冇
你可以試下x-post落/r/HongKong睇下畀唔畀
好 等我試下先
有無人
有 最後發現係某啲mod 出事搞到有時開新game 有出聲但仲停喺load 緊個畫面
第一次玩,公共交通整極都係塞車同蝕錢

公共交通,除左地鐵,都係輸少當贏,你係政策度開高票價可以蝕少d
公共交通預左蝕錢
想起個"realistic"既機場, 好似月黑風高巴咁, 但要裝齊d咩mod
試過裝過個整合有勁多asserts, 入得game得番幾FPS
procedural object 可以幫你整到棋仔山。
見你背景個城咁樣既起,好難不塞。 另外, 公共交通真係輸少要當贏, 不過,起得好可以大大改善塞車問題。。。
Procedural object + Prop Line Tool + Move It (copy & paste)
Something like that lah
等我試下先 唔該哂
而家steam特價,值唔值得買cities skylines collection?? $364
Radio station 唔使;Content creator pack 比較大需要嘅係 High-Tech Buildings 因為真係視覺上獨特
請問地鐵雙月台有冇推介同點用?
次次set站set到雙月台就set唔到
Advanced Stop Selection 好似有人report有啲問題,睇定啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞