[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
買左個aer fit pack 2 ,好正
點正
又輕又放到野
呢期做嘅運動要拎鞋,所以要揾個有鞋袋就睇中呢個 搞到想買埋佢day pack
同埋aer真係算平,fit pack 2 ,1100有找
想搵個挺身啲嘅背囊
Around 20L for everyday use
類似GR1咁 但係GR1太貴
巴打有冇其他好介绍
有咩袋
買袋真係煩少少,冇地方放
5,6個已經好煩
尖沙咀k11最高
X-PAC 料果會唔會仲輕D?
WILDTHINGS, F/CE都有出
X-PAC料又防水又輕又硬淨
又唔會好似PACKABLE果D咁弱雞
有冇d護背功能比較好既背囊?想買個比男朋友,通常都係著恤衫西褲,想搵個番工又襯到,出街casual wear/sport wear都用到既背囊。要放得落13“mbp,求推介 唔該哂!
想買多個aer day pack or flight pack for daily use,邊個好
未見過呢隻料
香港邊到有
建議 分開買二個
返工20L就夠用 太大隻唔好睇
材料都係揀幼細D襯返正裝
上邊講果d唔岩可以諗下
arcteryx Blade 20
https://image.shopittome.com/apparel_images/fb/arcteryx-arcteryx-blade-20-backpack-abv7a18e31d_a.jpg

運動要30L+先夠喎
而且要夠大格放鞋
材料要粗身耐磨
唔係好多牌子有
本地薑有parapoky , 自己用xpac 布料去車

我有個and wander x wildthings x beaver 的,用左3年就4年都未爛,係因為白色睇落殘而已。
kickstarter back左boundry最新設計果個
幾靚仔又無咁大舊 先八舊水
不過十月先到
KICKSTARTER 衰過一次以前唔敢玩
祝你好運
以後
我唔係第一次back la
巴打有咩經歷
咪最出名果單磁能線,香港人呃香港人
建議ks唔好買電子野
直情係貨都收唔到
唔好話質素問題
呢間都唔係第一次放ks 應該ok d gua
你有經驗識揀應該ok
BRO,請問Mystery Ranch Coulee 25 同 Mystery Ranch Urban Assault 落雨頂唔頂到,啲料可以嗎,咩上去舒唔舒服?我主要平時出街用,放水/傘,IPAD,MACBOOK AIR,風褸,KEY,銀包,尿袋 同埋有時去旅行當HANDCARRY用的,唔該晒 BRO~
LM
頂到下
但唔建議長淋

料好 都係用 cordura 多
cordura 好多牌子 都有用的

但每個牌子coating可能會唔同
布廠 有客制塗層揀

Jansport , Herschel 有D款都係用cordura

Coulee 25 會舒服過U.A.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞