[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
點睇millican同brooks england
2隻都係rolltop 啲色都係差唔多
個背囊開始唔挺身 可以點搞
wilderness experience 好似幾靚
背部位唔挺身
定 物料軟左
買過隻 ~
無救

諗住買多隻 呢個色襯法好似幾正
gregory 隻day 真係平極都14xx

us black friday 都好似無平

其實間隔係咪好少
買左balit with leather
淨色好多時都做到1200喎
新款前邊一個袋 入邊間一格 加一個袋仔
舊款就只有前邊一格 入邊乜都無

戶外袋點會多間隔
講耐用 輕身 的
多間隔用多左布咪重囉
係塊主布車咁多隔就易爛
你識用佢外邊D扣具
你可以自己加多幾個袋仔
底部扣個帳篷都得
新手入嚟想做下伸手黨希望有人幫下手
用緊herschel little america 個系列 靚係幾靚但係真係冇間隔可言 有冇啲類似style 但係有間隔嘅背囊推介下 價錢唔係問題因為每次出街都帶3 4kg 野
補充一下 每次出街都要帶
13寸電腦
3~4本書
一支裝1L水嘅水樽
同埋最好個容量大因為成日行行下街買呢樣嗰樣就乜柒都塞入去
感激樓主
講返
呢D都係日本山系袋
重型行山袋又另一種野黎
用收納袋 一定好用過 多間隔
試下啦
邊間?

買黑色算
今日想睇下現貨
係咪旺角果間最多?
剩係搵到all day 先係1136
Lara d袋好唔好用 見ZALORA 減到痴線
成日都見到1200左右喎 只限純色/迷彩果類
你要乜花物花果D 就一般都無乜折
出街睇下啦

日版一般都無乜間隔架啦 山系黎
要間隔買美版啦 但果樣就同日版二回事黎

諗清楚係咪真係要多間隔啦
見得太多人 買D間到十幾格背囊
然後放個飯盒入去就前後幾格都頂住晒 用唔到
呢款我都未搵到有貨
lifesportshk 都話無得訂
平時最多WX係佢了
你去開其他鋪 見到同我講 要NAVY
假皮袋,你話呢
Patagonia black hole細個隻
無咩人用(可能 shinny既關係)
做工ok
水壺袋夠深
肩帶材料,設計ok
背部無咩通風設計
內部空間一般,中學生唔建議用(見過比d書搞到變曬型)
頂蓋空間幾大,不建議放重野(都係會變形)
粗用將近一個月都未見損傷
urban commute,uni袋黎講唔錯
問左你頭post 個幾間,黑色day 都14xx
點睇adidas個ops backpack
好似幾抵屌
有無人知邊間做到呢個價
大家點睇Alpaka呢個牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞