[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
矛錯啦
識用一定係用SPI
aer day pack for sure
買完唔啱用平放比我
no21 / aer day pack
小學雞邊會鍾意全黑
公仔書包就岩
同最緊要背脊承托得好
Incase除左logon 仲有邊度有得買?
起碼要推下Osprey D 背負 透氣 分格 實用無得輸
https://bravocoworldwide.com/collections/all-products/products/axis-block-i-black
巴打呢個點睇,D料得唔得?
https://www.aersf.com/travel-pack-00014
同想問有無D個樣似aer呢個但細D,呢個成33L太大,大約20左右L嘅
百貨公司好似有
Aer duffle pack 2 同mystery ranch urban assault
兩個點抉擇
有無用過嘅巴打分享下
我會揀mystery ranch
出開背囊D公司
大信心好多
Duffle pack 2 好似挺d, 同埋間格多d, 適合返工/出下街/做占,不過就冇UA咁有個大空間(如果要帶好多野出街或者打波可能就ua 好d)
睇需要
我覺得如果買mr 不如直上coulee,可以丁埋個背負系統futura yoke
如果mystery ranch又想買front/1day
好貴
Duffle pack係咪無背負?
Aer就冇相應既system
但無背負都應該夠
但如果係日常使用,應該分別不大?
我就真係得支水同外套
不過,有就梗係好過無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞