[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
邊度用70usd買到?
上網買野就襟果制就可以
要諗要問人即係你負擔唔起
好似係咁
大J

child 登
樣>>>功能
其實arro22本身質地應該都幾好
軍事風好似ok,行山款都可以睇睇
巴打有無好介紹
USMC ILBE assault pack ?
今日買左個nike d backpack 幾舊水一個 唔心痛

本來想買d 做gym 帶飯 返工 既backpack

但自己太矮 咩唔起
二千買個背囊會掙扎
如果佢個八折唔係做兩日
過多一兩日可能我就買咗
想搵個黑色皮用黎返工襯恤衫西褲,有冇推介?
或者有咩好選擇?
巴打喺邊度買
想去睇下實物
Mystery Ranch Front

隨便搵過呢D類似osprey(唔一定呢個牌子)行山背囊 其實都唔會差得去邊

其實有時真係人人唔同,去試一下比較好
黑色皮?
真皮?
會唔會買返D西裝名牌袋?burberry 果D
筆直?
黑色皮? 真皮? 最好係真皮啦,想要D簡單款

會唔會買返D西裝名牌袋?burberry 果D
筆直? $3000左右,名牌袋有冇咩選擇 ?
Arro22 材料係好好的

你只要個樣類似

doughnut , 似足8成啊

Gregory 22 都有少少似

點解唔買返arro22?
銅鑼灣有專門店
睇左實物D好先
我買左有D後悔,料好,多格,我純粹係唔鍾意個型。
真皮同潮流品牌都唔熟
幫你唔到了.......
不過3000買名牌真皮 應該唔夠
想問Fjallraven 防水效果如何?
算好果堆
平時落雨頂到下
定期幫佢補下蠟 平時出街唔怕ga
真係大雨照頭淋用返cover啦
打算浸水就買返 堅潛水果D袋
有冇啲輕身或負重好少少?唔使太大

平時拎1-2本書仔
裝啲濕碎嘢 紙巾 筆呀 kindle呀

有時拎13吋notebook或者薄外套
有次洗袋
入面裝滿水,出面冇乜點滴
調轉應該差唔多
想問下
如果我唔會帶laptop
用aer duffel pack 2會唔會有D浪費
有無巴打都係用duffel pack2 分享下
揹落舒唔舒服?

480g
夠輕未

呢隻370g

講輕wilderness experience 真係無得輸

想再輕真係要D可以褶得埋果D了
睇黎本身多唔多野帶
帶得少野 本身隻袋重2.4磅
都係一個負擔黎

但我未用過 俾唔到上身意見了
多謝巴打先
上網睇左好多review
有人話如果唔擺laptop 個前袋重量會傾後
揹得無咁舒服
同埋巴打點睇peloton rolltop backpack 5.0
四四方方咁 而且功能都好多
1516緊duffel pack 2同peloton rolltop兩隻
Thank you巴打 感覺幾正 mij
如果想要多少少間格 仲有冇推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞