[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
你睇下幾重先
人地會以為我買老翻
個人頭髮
衣著都脫毒
再加少少自信
用老翻都當你係用真貨
靚仔lor
有錢仔lor
Gregory Tarifa 32L black 邊到仲有
又想買多個袋翻工用
諗緊買多過aer 嘅flight 定Mr 1 day 好
有冇靚袋介紹
用緊fit pack 2 ,去邊都係用佢 翻工做gym 都係,太好用
睇中兩個背囊,不過唔係好識睇物料D野,雖然都係平野,不過好得一D得一D啦,有冇巴絲可以幫幫手,唔該哂!

Vaude Brenta 30 (原價$1000,特價500)
Material:
- Main fabric: 100% Polyamide; 210 D HT Maxi Ripstop Polyurethane coated;
- Contrast fabric: 100% Polyamide; 420 D Plain Polyurethane coated;
- Back part: 100% Polyester; 600 D Polyurethane coated;
-Lining: 100% Polyester; 200 D Polyurethane coated;
-Rain cover: 100% Polyamide; 190 T Polyurethane coated.

DECATHLON Quechua - 20-L 健行運動背包 MH500 ($379)
平到禁我連佢係咩物料都睇唔到

拉鏈好多時都無得救
有無諗下帆布袋?
本身諗住買incase或aer,貪佢隔間好,自己又成日咩mbp15返學,點知我條女話柒,唔比我買
想問下wilderness experience啲款有無位裝mbp15,同孭得舒唔舒服,同埋比平時日用袋會唔會大啲,因為有時要孭住10kg野咁上下周圍走
其他牌子有冇介紹
筆直2000內
爬咗文,樓主講過多隔間啲袋無咁好
咁我求有位可以放mbp15 ,有個入面有個細袋仔放下銀包鎖匙,同最外面最好有個位放下野同水樽位就ok 了
有冇款推介下?
aer , incase 都好正喎
Drifter Classic Pack 邊到有多啲色?
Lxxxsport得2隻色
女朋友話啲款正正方方好柒,所以唔比買喎
10kg真係唔少野喎
wilderness 可以諗下
Better Wrap Around

有無諗過 用人地露營果D袋
或者 軍用袋
mystery ranch scree / coulee 40
gregory Recon bag
間唔中10kg姐 ,平時返學都係一部mbp15同兩三本書再加多少少野咁上下
主要都係想要返啲休閒款
樓主~ 小弟諗住買以下呢款袋既黑色,諗住睇下有冇門市可以試咩下 但追左post咁耐同揾左幾日 連lifesport網頁都冇 知唔知香港咩地方有呢一款賣 憑你經驗通常呢啲袋有冇一啲要特別注意既地方 好驚買完先黎後悔 同埋21L其實裝得多唔多野 諗住買黎for出街同番學用 多數都係帶個飯盒 一至兩本厚既參考書 file 同水樽🙏🏻

https://www.backcountry.com/mystery-ranch-stadt-21l-backpack?rr=t
你個用法 15L都夠用架啦
21L 無問題的
lifesports 唔算多mystery ranch 但好價D
永高行係香港區代理
最齊貨係佢
旺角栢裕18樓問下啦 佢無你可以網購鳥
Lm

呢隻同fjallraven28l(好似叫kakaj?)登山款點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞