[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
好貼切
放the boundary supply prima system
想問下有無啲背包多啲間格放雜物(iPad、鎖匙包、眼鏡盒 etc) 又有位可以放下無反相機內膽? 最好 30L 左右。
當我無問過
就咁睇係成碌撚咁
但係孭上身可能唔同呢
咩原因放
會唔會分享下
係,kaipak 幾啱心水,但內籠無隔格同放laptop位
wilderness 啲款睇多兩睇反而唔係咁鍾意個豬鼻
同埋上面嗰款得迷彩
有無巴打用緊 fjallraven raven 系列? 睇中左個 Raven 20L,但唔知好唔好用。

搵緊 25L 以下,多收納格,要有水樽位嘅背包,唔知仲有乜選擇?
少用
Gregory easy peasy day
fjallraven 都有幾款岩
可能相機袋都會有你想要的
輕便行山袋都一堆啊 但你接受到外型?
Raven 20揹出黎都幾舒服架
多人揹就話 公廁
無人揹又唔俾
你想點啊
邊個牌子 唔太多人揹 又好出名 質素又無敵?
無開箱 就唔洗買野?
我買野就唔洗睇開箱文
買完唔岩咪放左去 或者送俾人囉
我砌部電腦都買幾粒cpu 幾對ram
試唔岩就放出去 有咩問題
你見識少就好明顯架啦
返去自己個post唯威喂啦
我就咩牌子都介紹俾人
無指定牌子 唔識就講唔識
有睇晒成個post 都會見到
我介紹過起碼十個以上牌子

你入黎除左踩人 會唔會俾少少建設出黎
有無俾建議 題問者?
我好感謝 其他 爸打介紹新牌子我識
或者新物料 我知道
下個post我實會加埋落 post 頭
如果有用後感俾其他爸打參考 更加好
入黎純踩一個牌子 究竟點解呢
係愛定係責任啊
定有錢拎架
呢個價 我會買 herschel
iona 呢個型號都幾好睇
料就唔算好架啦
但外觀唔錯
咁kaipak 啦
我鐘意鮮藍色
見過人揹出黎 好正

豬鼻係用黎外掛袋仔/繩結用
的確唔係個個鐘意
更加多人以為係裝飾 其實有實際用途
旅行用 大容量又想有防盜拉鏈 有咩選擇?
用左一排
間隔好好用,好鐘意隻布料
揹得都舒服
不過如果裝得唔多野而又有擺laptop,行個時會拍下拍下個背脊
可能因為laptop個隔cool得部電腦唔夠緊
總括來講都好鐘意個袋
唔貼背
個底會磨到件衫起毛粒

巴打喺邊度買?想去睇下實物先扑槌。
未見過實物,係咪真係無laptop 位?
我google睇相唔覺有
我係專門店買
但見過lxxx sports平50蚊
去試下個背岩唔岩心水先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞