[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
因為個人矮細,膊頭又唔橫
所以鐘意啲唔大舊,條揹帶又唔會太粗既背囊
不過呢類袋都通常冇乜間隔
巴打知唔知有冇邊啲牌子係多內袋同間隔,而又唔會太大舊
果D咩集資呀,或者新品牌出果D 袋好多都主打多間隔
不過一定!一定! 現貨見街先好買, 唔好走去集資!
一定等N年或者走數

呢個點睇
有時逛開集資網睇袋都唔敢買
而個好靚
上官網睇佢除左最多人用果隻款其他款都幾靚
可惜買左第二個袋
第一頁介紹嗰款狐狸仔背囊護脊嘛嘛
勝在多間隔
利申:用緊
raven 28 本身就有格放laptop的

你會唔會買nike adidas under armour Jordan D背囊運動背囊仲岩你D啊
或者日用背囊 配返個 duffle bag

防乜鬼水格啊....防到水都臭死啦
買個真空壓縮袋或者帶幾個膠袋去裝臭衫啦
仲實用 仲乾淨 無臭味

老實講愈多格個背囊愈易打柴
多幾條拉鏈就愈多機會拉爛拉鏈
塊主布 俾人車左咁多袋上去 已經遍體鱗傷
一陣個袋仔仲放D重野 就好快打柴
你需要係用D袋仔收起D雜物啊..

我都無買D咩靚pouch 去裝雜物,用買電腦火牛裝線D袋就算.
要用就個袋隻拎出黎 方便好多 揀背囊多D選擇
換袋都方便D
你睇返我上個回覆,
多間隔真係無乜太大作用,完全可以由額外一個袋仔取代
多間隔仲有一個唔好的地方
就係每個格都唔大
想放作衫/飯盒/大件野都難
俾你隔硬塞到入去 條拉鏈俾你谷得幾次都會爆
而且前後格都谷到放唔到野啦....
仲要細袋加多間隔 問題會更大喎
膞頭唔橫 可以試下D三角型袋 (我個膞好橫,都係建議下)
呢個真
好多真係搵水魚
而且找數 都唔知係咪真係好用同耐用
賭錢咁
有現貨 有包膠再算啦
https://www.hardcoreshowroom.com/

我都係whatsapp問返https://www.lifesportshk.com/
問完人 去幫襯另一間鋪頭 會唔會好衰啊
問咩
咁巴打點評價raven 20L
比28細
平常番工做尖係咪perfect池
貪心d塞多對鞋同套衫又夠唔夠
用緊RAVEN 20L
帶左衫同飯盒一定塞唔到鞋
問返佢代理係邊間公司
睇你咩鞋
D編織鞋 可以壓偏都仲OK
一般波鞋 跑鞋就實唔夠
其實係啊
興就興一款袋
其實同一個品牌 人地有幾十款袋
好多都幾靚仔
背囊 要揹出黎先知靚唔靚
影相時 習慣塞到滿晒 唔係平時揹出黎個袋型黎
本身鐘意佢個皮logo
D袋嘅色又靚
仆街左少少,不過我鍾意
巴打有冇啲類似arro22既款
唔知樓主係想推啲實用性高嘅backpack定大眾口味啲嘅牌子 我追晒post都唔見sprayground
主要都係想推廣spi
話實sprayground 係咩類型牌子
想個樣似
定 功能似
我覺得間隔幾唔錯,不過唔算好大l嘅backpack,不過啲款好特別,幾浮誇,幾高調 不過價錢都幾抵玩。
Sprayground玩味少少,同好多rapper有collab,以前好多nba球星都有揹嘅美國牌子
補返條link先 https://sprayground.com
留名
本身想買Bellroy個Duo Totepack
上星期佢官網做八折 計埋運1950
最尾比人話太貴制止咗 無買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞