[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
官方阿 唔9 理啦
可以ig/google 睇下既,我覺得唔錯不過係好淺色
所以都驚一污糟就好覺眼
唔怕啦買左先,好難有咁平呀
旺角幾間樓上鋪都做緊Black Friday 特價
backnature.hk主要減Gregory,有D平到6/7折,但小心佢只係提高原價再減...呢間好常見
www.lifesportshk.com 用CODE: BF2018全部貨有額外9折
www.supcruz8.com額外95折
觀塘二間唔見有反應

有無巴打知道邊度有差唔多款既
想揀多幾款 或者文青款
學生返學平日用 筆直最好一千
拖喼會唔會好D啊..
日日咁揹 你揹多幾年會唔會變鐘樓駝俠
有D工具箱都幾靚架
皮袋定膠袋黎?
一千蚊皮袋
一係仿皮 一係廢皮
好快打柴
請三思啊 施主
個面係硬膠反而可以一戰 但會好重
想問師兄backnature信唔信得過 好小留意樓上鋪
無問題啊
背囊好少有老翻
除左幾隻好熱門 arro22 kanken
而且佢咁大間鋪唔怕啦
Herschel 香港官網都做緊特價
好多都六折
Pelican做緊BF sale喎
我想問下 香港邊到有Raven28 想睇下個實物先
問下先
有無巴打對Evergoods 既CPL 24有興趣呀?
我想要MPL 30 見佢依家package CPL 24 + MPL 30 有平想睇下有無人夾就平啲
黑/灰我都無所謂
爸打好耐無見
銅鑼灣 旗艦店
OR
https://www.lifesportshk.com/fjallraven/other/f26052-550.html
溫馨提示 用優惠碼BF2018有9折,到星期一截
想送個比朋友 155 絲
佢22,3歲 想送個黑色為主,易襯衫嘅背囊比佢
本身想買Herschel比佢,但咁啱睇到呢個post想問下意見
佢主要去做gym(幾件衫1對鞋)
或者返工袋電腦用又得
樓主有無咩推薦
去旅行係咪 aer travel pack最好
依家個官網有8折
唔帶喼,MR 隻3 day 都ok
有無筆直先
近期中咗毒咁鍾意 但千七又有點心痛...
有冇類似既款/袋形??
再唔係邊到有得平丁丁都好
大概1千左右
Millican 有個25L應該都岩駛既
間隔幾好又岩你筆直,同埋好多色揀
不過就roll top,同埋如果西裝番工可能唔咁夾但causal 黎講係幾易襯衫
champion您地又點睇
今日我係街見到人背幾靚
不過唔知邊到有得賣 還是要美國集運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞