[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
所以要成日揾野塞落個袋先唔會好似漏氣咁
raven 20 black Friday 揾極都唔係平好多 如果係咁係香港買會唔會差唔多價?
呢個牌子 外國網 一般最多都係8/85折
背囊都唔細隻 計埋運費 可能真係香港買都差唔多
樓主成日用fjallraven, 你有冇試過個袋出白點,我個袋好多白點就算補蠟都無用
唔知點解
袋我好少理 由得佢殘多 粗用 反正有雨袋
D外套&褲 我先會補蠟
有無用膠紙痴乾淨D塵先 再補蠟
同埋確保熱力夠溶返D蠟落去?
https://youtu.be/D49gHLxp-Mw
我見佢段片都係吹完之後有啲位會白色好似熔唔到落去咁
就咁睇一舊臘玩唔到幾多次
fit pack 2 用左幾個月,好正,想買多個day or flight
條帶舒唔舒服?背脊散氣好唔好?會唔會好熱
想買個travel pack
認真,aer好垃圾,之前用duffel pack,用左一排,又冇背負又重,轉手放左出去
想問下有無巴絲聽過fx creation
佢嗰個AGS係唔係真係有用?

有咁差咩 用左幾日感覺良好喎
冇啊 都係嫌太重 冇買到
重野唔好用aer
我用aer返工都係拎部iPad 加日用品就算
重野/旅行用返MR 3 day
想問佢個day pack
剩係用過fit pack 2 flight pack commuter pack

俾唔到 意見
唔識死買左, 但到手後後悔, 真係有d重

想放, 有冇人有興趣接收?
冇用過, 開完咩上身覺得唔啱, 就放左入塵袋
個袋本身重
唔多野放 個袋仲重過要放GA野
好反智
都係用返D輕身袋算
真係揹多/重野 又唔會用佢
Herschel嘅classic款邊到買平D?
宜家官網有折
你指HK官網?
完左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞