[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
無咩野揹 揀個輕身 好襯衫吧
個背囊 1KG幾重 本身都會係個負擔黎
herschel settlement好似好唔安全
驚背後比人拉開個拉鍊偷野
你咁講大部份拉鏈袋都唔安全
又唔好針對 Herschel

的確 索帶 有蓋 扣帶 褶袋係難偷D
23歲,嚟緊返工 多數著smart casual
有冇推介 見上面啲款太成熟,但又唔想好似返學咁
Budget$1000
唔該哂
於是我買左RUCKSACK NO.21 MEDIUM
https://blackember.com/collections/citadel-collection/products/the-minimal-kit
有冇巴打想一齊買依個袋, 275USD免運費,但要9月先到貨
買夠275USD先岩,同埋依家有8折
隻袋幾重 搵唔到
去左邊買 ?
咩色?
lifesports,black
3.5lbs
基本上 閣下除左mystery ranch
全部都覺得柒架啦
大家明的
cote & ciel
rains
都幾重身下,你會放幾多野?
我建議佢買輕身袋囉 直頭唔係果幾隻
佢揀個幾隻都太重啦

點解你咁憎suburban呢
我都想聽下 相信其他爸絲都想知

我就無幫襯過佢的
亦都無推人去果邊
除非真係有d牌子 香港得佢有

如果我係打手都幾失敗
叫過人去n間其他鋪頭 同 自己網購
試下chrome
我覺得幾正
但太多袋 買唔到了 過唔到海關
Chrome 同 llb 都好似好正, 但依兩個款比llb個分隔好似好用d,不過佢個背板同肩帶又好似冇chrome咁舒服,但llb可以升級做cobra buckle
老實講
mr都唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞