[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
早幾日有
依家得返勁少款有折
仲有邊到買平d,herschel d 鋪食水好深
點解個官網張相下面明明寫有折,一㩒入去就變返原價?
禁入去上邊個D係原價
SALE字下邊先係特價
得返好少特價啦

幫趁IG SHOP就小心啦
無賣當季貨 基本上都唔好幫襯
係amazon jp買wilderness experience抵過係香港買好多,包埋運600左右就有一個
買左邊隻?
Vagabond 3,佢重有其他款,不過唔多
amazon做緊85折再加citi bank9折
折上折咁就低買啦
就咁85折就香港買就算 平唔到50蚊
4折喎
試下啦
呢D無老翻掛
最多係次貨
快快手係香港買咗

但貴$500
咁多蝕住賣咩
香港日本定價係差唔多
邊有咁多蝕本價
幾個月前上網買左個fjallraven greenland top large
用左冇耐個手柄就變成咁
仲有冇得救/有冇方法救翻
有冇人用過evergoods clp24, 咩評價
好少人講evergoods
個人認為好好用!
唯一一樣野我唔太鐘意係佢個設計(拉鍊擺位)係預你拎野時右手除袋,將個袋由左邊swing過去身前,我個人就唔係好慣
你係香港買? 我開頭見定價咁貴以為係made in USA, 點知唔係

我依家睇緊aer daypack 同 the brown buffalo Conceal Backpack, 同evergoods個款少少似,不過平d
我都想買aer daypack 但岩岩睇你講evergoods果款都好吸引,evergoods咩價位到
1800 up
CPL24 唔駛啦如果夾package 用集運應該1600左右
MPL30 就要1800啦定價好高
行貨就搵下代理啦
可能換過隻俾你
水貨就無救了
我會用強力膠水痴埋佢就算
想搵個20L以下
返工裝飯盒, 遮, 做gym衫褲, 水樽咁樣

睇緊chrome industries個urban ex daypack同invisible backpak one/mini
係觀塘買,1800咁上下,個時官網無依家promotion所以係觀塘仲平少少
個人認為made in USA 係迷思,只要check下睇到啲車線夠密夠齊就ok啦,根本美國人都唔係出名手工精細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞