[SPI護脊書包特約] 2018 Back To School 背囊編

1001 回覆
113 Like 9 Dislike
Arcteryx COVERT CASE C/O
想細D有去2晚/1晚有blade28/20

Fjallraven splitpack 有二個size
呢款條拉鏈係背脊
仲有個Travel pack 都有分大細
Arcteryx
COVERT CASE C/O
呢款有40L

Blade 28

BLADE 20
2日1夜 prefect backpack

香港有代理, IFC有專門店 好易買到,overlander 果D都有

Fjallraven
SPLITPACK 35L / 55L

Travel Pack 20L/35L

銅鑼灣有專門店,專門店無可以去lifesportshk叫佢幫手訂,不過有D耐,上次訂隻STUBBEN BACKPACK,用左2個月。

GORUCK
GR3 45L

如果諗住全日揹住周圍去
買邊呢D啦 背負會做得好D 但分類就差D
高質post留名
隻lbb peloton asphalt用過幾次想放
有冇人有興趣
你地點睇porter?
唔該巴打
我想揾多packing 容易同有hip/chest strap嘅背囊
GORUCK 好似啱我多啲
係幾好的
但又覺得貴左D
已經歸入潮牌了吧
好似又唔可以純用 價錢 對比 (材料 設計) 做比較
巴打知唔知除左the north face店
邊度有呢款袋買啊?
有冇文青款推介
啱啱買完背囊先睇到呢個post
利申: 最後買咗個gregory花花背囊

文青斯文款嚟講,我覺得fjallraven呢款唔錯
已經有一個tanker背囊&斜咩袋,遲d搵到錢想買個三用袋
71L 成個人放入去
香港 見過轉轉拍賣有人賣
其他地方唔知了
你男定女 咩新高 要幾大...
男 171 裝a4 夠
有冇人有留意開Masterpiece呢個牌子?
香港好似冇人用咁

想搵個呢種款for番工用,想大個小小 而且裝到電腦!個款最好唔好咁casual 請問有冇推介?
襟興又襟用 唔錯啊
NO.21 呢款袋 係好野黎 但難買JA
銅鑼灣間專門店有?
因為唔太平民 一個背囊2K-5K
上邊講開隻incase 同 wilderness Post Graduate

黑色基本無死

herschel 呢款尼龍版 個人覺得幾好的

RAINS 呢款點睇
幾好喎 呢個brand 其他都幾靚
知唔知邊度有現貨睇?
suburban 觀塘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞