老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

640 回覆
3739 Like 71 Dislike
再補充
好多時d歪理/ 埋怨post就搏到過千正評
但如果無咩批判思考能力既話
見到個d垃圾post咁多正評 就會不期然覺得「係喎 又講得啱喎」
於是就會比呢d垃圾思想植入左
On9 傾傾下又變左去 argue 女人係未雞。
真係搵交黎咬
同埋好人好姐唔好去考猶差,
做人要俾啲信心

上兩登真笑吓就算啦
咁所以好多心智未成熟既人係唔應該上連登 如果做人連立場宗旨底線都冇 咁依D人去邊度都會被人害 連登個平台唔通仲要小學咁教你做一個好人?
你老母係雞
你同你老豆都係鴨
你個世界係咪得雞同鴨兩種生物?
思想教育
如果冇咁多例子
港女係雞呢句野根本唔會有人信
慘在三兩日就有綠帽post呢
所以港女係雞係真
呢句完全正確的話就係你老母係雞,你老豆係雞蟲,你就係雞蟲+雞生出黎既生物,咁你話你自己係乜
所以有時我地講笑咁講,D人以為真理
女人係雞呢樣野
其實係班女自己一手一腳塑造出黎架喎
一腳踏兩船 主動食洋腸 ig雞 二千蚊肥婆
而家d女 唔理好醜 持住有塊野就真係周圍嘟
人地做雞都話有尊嚴用肉體黎搵錢
但呢班人冇架
佢地係拎黎生活咩?
拎黎買化妝品,lv袋,買iphone
咪撚影衰d雞喇
呢個社會而家傳到咁 你班港女有份架
連登仔最鐘意 挑戰傳統價值觀
但自己另一方面,又好擁護封建
屌你老母咪就係你呢啲人害撚死人,你呢啲留言跟本無建設性,而家係啲錯嘅歪風累撚死人呀,你條撚樣推返個責任俾啲心智唔成熟嘅人,我屌你老母啦教撚壞人呀,仆街,你做人可唔可以有啲建設性呀?
種咩因 得咩果
唔需要擔心
亦擔心唔嚟
最撚搞笑係, 跟住一堆連女人手都未掂過o既垃圾癈柴睇完文就幻想成真理,繼續合理化自己失敗同垃圾落去。

無知識,冇思考,冇修養,冇文化,冇交際能力,跟住賴無父幹!
屌你老味你咁o既西樣比著你老豆係有錢佬早就殺撚左你怕敗哂佢副身家啦!

proofread係重要,但而家呢堆小學雞真係閪撚到 唔睇現實世界,係個mon到google到幾多就當真理先可怕。
其實男人都唔好得去邊
咁多人話女人係雞
但班mk仔夠成日玩女
唔見人地放佢上黎?
係你地班毒撚覺得分手之後佢搵第個就係帽你姐
班mk仔女帽黎帽去 好平常姐
唔係話帽人係正常 但男女明明都會帽黎帽去
得你班毒撚先以為自己好撚慘
你係有能力溝下一條女 分左手都溝下個啦 邊得閒放人上網
豬Sir 果90後文
岩岩開連登時仲以為好多難分真與假,點知原來個個直必腸
原來仲有清泉
其實舊登過黎嘅都知上連登就咪認真啦
一個Post Block鳩哂D真心覺得女人全部係雞嘅On9仔 幾方便
順手block曬班logic fail既人算
佢地既理論真係要人生失敗到咩地步先可以認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞