老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

640 回覆
3739 Like 71 Dislike
仲要搞個8CHAN出黎
都唔知搞黎做乜野
係咪嫌呢度講野唔垃圾
其實連登仔講既先進只係停留係俾錢方式
或者結算收銀

仲係停留係好表面
真係講科技有排追

不過中共可以完全無視私穩同假銀紙多所發展咁快
上高登/連登不嬲都要有分柝能力, 乜都盡信只可以講ON撚鳩
係一個唔限粗口唔限色情既論壇,要求呢個壇既人回覆得 充滿正能量都幾難
多選擇係好事
唔好倒轉黎講
好似mtr得一間咁咪出事囉
你又認真左啦
係新閒道德
你錯
而家都有高登俾你揀
但人地標榜既係私隱度高
係咪即係講野更唔駛負責任可以更仆街?
佢地財技方式唔係受西方教育既香港人理解到

支爆講咗十幾年 十幾年大陸日日進步 一間間大公司上市 一間間大公司攻到海外

香港人唔願面對
廢老廢中仲停留花樣年華既香港
後生仔呢 覺得揸住張沙紙就覺得無撚敵 出到黎做野連自己定位都唔知係咩 就話做管理層 學歷易咗 一年幾萬人拎學位出黎做野 可以話你有張紙人地都有 有張紙點解覺得勁呀 廢老廢中話畀你聽 有學位就讚到你上天
上上果個user 留低你屋企地址等大家探下伯母
on9 post 認真回,認真post on9 回

成班人on9 回同樣野,一個認真回就話人on9, 久而久之一d 認真野無人信,on9 野就信十足
網路話語權係一樣好值錢的東西
見到啲人平時講野同諗法都係連登入面既思想意識 講出嚟真係柒到仆街
你身邊既大部份都係雞? 咁你都好唔好彩
直情扭曲到衰過大陸人
有時嗰幾千正評真係好可怕
其實睇到唔認同嘅信息,竟然有過千正評嗰啲
都係入去睇吓就算
連負皮都未必俾

入到去見有異見聲音都有幾百正評
就知個評論分數連參考價值都冇
唔通呢個評論分數就係香港人嘅思想比例咩

然後小學雞又會當真
以為全世界女人係雞
佢應該無可能會有正常女生會埋身
到佢四五十歲個又上網叫春話自己條件唔差性格唔差但連佢地覺得易上的越南妹都唔吼
如果你係真心問既,咁你就係標題所講既心智未成熟
重點係好多人一開始都唔係打算認真
但笑下笑下就洗左腦
信左......
屌 仲有個d周街偷影女個d 講撚到好正常咁
係地鐵上連登又要比人影
大熱天時 著條短褲出街又要比人鬧係雞

不過睇返金鐘m記張相 就會覺得呢d人做呢d野真係好襯
而家既連登似高登最後階段
自嘲笑話當真
充滿負能量,仲用「現實係咁」來包裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞