老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

640 回覆
3739 Like 71 Dislike
講到自己有得揀咁
27歲仲A0唔係樣柒就性格唔掂
真係溝到女嘅 讀書時期咁處女又唔見溝到
講到尾 就係明明自己係失敗者
但又唔肯接受自己唔掂
仲要比藉口自己繼續失敗落去
過多十年廿年 正常人有老婆仔女幸福家庭
呢啲毒撚就繼續過住又窮又孤獨嘅生活
咁又唔好咁武斷 可能佢真係有一份執着呢
佢27A0 就見到佢有幾大既覺悟
加上有老婆仔女又未必係幸福家庭
只可以祝巴打終有一日揾到你尋覓已久 既野
希望巴打有日會揾到你想揾既野
多得波台狗
高登正常人扮癲佬鳩up
連登痴線佬扮正常人discuss
左一句港豬,右一句港豬
請問你又點樣唔港豬法?
呢份執著隨時倒頭來害死自己
比你溝到處女又點
唔代表佢拍拖/結婚後唔會出軌
唔好天真以為可以完全佔有一個人
處女未玩過未試過其他人隨時仲危險
有經歷過既人先會明
唔講以為尋咩知音另一半咁清高
原來係塊處女膜
巴打似有啲經歷喎

唔知個位A0 巴打點念
可能佢係想付出晒一切俾佢既初戀
但係我覺得咁樣好高風險
其實我男校出身

所以讀書冇溝女,係好正常.

我就係唔明,太多人將自己把尺度埋其他人度,如果人地唔跟,咁人地就係異類.

某程度上係劣幣驅逐良幣

同大陸行緊果套一樣.

你唔貪污就唔係自己友
4個字 自命清高
咁又唔一定既
實際咁講 佢都A0 佢又點知處女/唔係處女係點
頂多咪佢做落覺得對家好似識做咁
你爬返曬樓上d文啦
條友係以處女膜做首要條件嫁
由鳩佢哋啦,希望佢哋五年後十年後仲記得自己今日講既野而唔會笑自己戇鳩啦
講到自己有得揀咁
27歲仲A0唔係樣柒就性格唔掂
真係溝到女嘅 讀書時期咁處女又唔見溝到
講到尾 就係明明自己係失敗者
但又唔肯接受自己唔掂
仲要比藉口自己繼續失敗落去
過多十年廿年 正常人有老婆仔女幸福家庭
呢啲毒撚就繼續過住又窮又孤獨嘅生活
咁又唔好咁武斷 可能佢真係有一份執着呢
佢27A0 就見到佢有幾大既覺悟
加上有老婆仔女又未必係幸福家庭
只可以祝巴打終有一日揾到你尋覓已久 既野
其實我男校出身

所以讀書冇溝女,係好正常.

我就係唔明,太多人將自己把尺度埋其他人度,如果人地唔跟,咁人地就係異類.

某程度上係劣幣驅逐良幣

同大陸行緊果套一樣.

你唔貪污就唔係自己友

有咩關係 大學呢?
完全正解

冇一個真係好仔(處男)想個老婆萬人嘗

呢一點正正係心魔心中刺

換個角度,兩邊都各自玩開,係埋一齊,段婚姻又有幾長?

外國離婚率太高,某程度上係性開放既副作用

愛係要互相遷就,建基於一個平等既天秤上.

一但有比較,有偷食,你就唔會想守係呢個天秤上,然後就離婚.造就更多破碎家庭下成長既孩子.

生活可以將遷,但感情永遠唔可以.

自己諗啦,大個啦,路係你選擇,不在我口.
冇塊膜配唔上本大爺
冇讀
亦都係我講緊佢一直以劣幣驅良幣既態度
鳩up下你又當真
我認同既

但係理想還理想 現實歸現實
上一輩唔少名成利就既都有第二頭家

希望你有不婚既覺悟
有陣時愛情黎既時候
唔係你理性可以擋得住
只可以講你既緣份未黎到
當你感受過個種了心了肺
就知道所有野並唔係你想像中咁完美
當你發現唔係你所想既時候
你就好容易會變精神病人 太執著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞