老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

640 回覆
3739 Like 71 Dislike
講得出所有女人係雞,理應好瀟灑唔會為條女要生要死。 但事實好多連仔女神前,女神後,鳩衝去做兵。
好多認真撚
屌唔到既就係雞
咁你又唔好咁on9鼓勵女人偷食
同意
連登跟本亂9咁反
係又反唔係又反
0批判思考
廿鳩幾歲心智都未成熟怪得邊個?
唔上連登上fb 價值觀又好正確咩
最on9係一見大陸就反
係又屌唔係又屌
屌大陸既post下下過千正評

我同意大陸好多野係好仆街
但同時欣賞下大陸做得好既野
咪令自己啲思維同視野咁狹窄
好似叫優越情結。
自卑到要沉浸係虛偽嘅優越感之中,藉著一啲權威顯得自己好特別同比較優秀,再踩其他人嚟彌補自己嘅心理缺口。
根本係佢地無腦
就算我係九十後都覺得九十後好多溫室小花
講小小野就信,無分析能力
由細到大有咩事有老豆老母執手尾
未遇過挫折,乜野事都無限放大
將來大把挫折啊
馬後炮講咩都得啦

連登講還講都冇話要殺父母啦

個別例子又拎黎講

兩登咁耐都係得依單吹到關事

年中咁多人舒發左情緒可能救左好多人又唔講
哇痴撚線引晒班五毛入黎
我淨係諗到科研比香港扔多好多錢
跟住無了
回家了
其實好多貪咗去
但大陸地方大 有啲人地整到既野 工藝唔高 其實都整到 好似鏡頭咁 有幾間大陸野做既質素唔差 當同外國仲有啲距離 但我用好平價錢買到咁既野 唔差
加上佢地好肯試 當然唔小係合成元素表 合成野 但合成還合成 佢地將唔小野合得唔錯 佢地好明白市場行緊乜 要緊乜 就整啲乜
唔盲反政府大陸 = 五毛
盲反政府大陸 = 正常
雖然多歪理
但都有事實

最緊要識分
連登地 因為唔小人覺得放低幾句屌人老母小事

係呀 屌人老母好小事
因為香港當屌人老母同出街食飯咁簡單
但有啲事就好擦邊好球咁 將佢類同咗 覺得大家研究下 學術討論唔大影響 網上討論 有時真係理解出post既人既動機 當大家忽略咗 就無心插柳

高登連登唔係第一次發生 又唔怪得大家 有求知慾唔係一件壞事 只係一件大家不願見到但。發生咗既事 只有可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞