老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

639 回覆
3739 Like 71 Dislike
連登好多細路吹捧達哥呢D垃圾
成班傻鳩,個個假膠又當人講真
話女人係雞嘅人,正忠son of a bitch
諗起之前游水去美國個post
啲人講其實唔難 單手游出公海都比人屌到飛起
屌 我仲以為連登已經冇曬正常人
ching
me反捐血唔反捐精咁算唔算獨派
唔撚緊要啦 派緊膠嘅人自己心水會清
個啲以為上兩登係潮流嘅人 話撚知佢地啦

就好似電視節目話明兒童不宜 未夠秤又要睇 睇完又要投訴
你咁講咪即係同電影業話bt係犯法
買槍既人一定會殺人一樣

工具係無錯
錯既係人
如果個forum水平低下巿場自然會淘汰
好似高登玩完 其他forum做唔起

你咁既角度諗野
咁連登一開始都唔應該有啦
問題係唔少假膠都係真心
証明香港教育差 班小學雞唔洗用腦同分析
大撚把,之前成日有啲吹奏住私樓就係人生贏家嘅post,又有成班傻仔認同

個個以為自己住私樓就係何超蓮嗰啲級數嘅富二代,以為自己好有錢,然後踩鳩啲公屋仔係垃圾,真係人唔笑狗都吠

又有啲post笑鳩人讀唔成大學就係社會垃圾,其實大把人讀書唔叻但搵好撚多錢,唔通又要話畀你班傻鳩知咩?
屌你老母臭西唔關中國事?? 點解依家先唔夠血? 就係因為愈黎愈多中國人去醫院囉
屌你老母臭西都唔撚用腦就話人地 on 9仔
咁都叫盲反 你紅十字會俾唔到報告令公眾滿意信服係你自己既問題啦
紅十字會學埋d熱狗衰野日日屌人唔捐血
你搞清楚咩叫盲反先啦 字都用錯就出黎吠
講幾句就發癲
根本d細路冇判斷能力
睇完就當係
地鐵都見過小學雞上連登
只係裝個app就得
有人當真既咩
以前有句上高登勿認真
相信班𡃁仔唔知點解當年會有依句出現

係新會然
分分鐘成為人生贏家
十個女人十個都係雞 差在公家定私家雞
公道d講句
未有高登之前大把後生仔 (即係依家既廢老) 已經係咁諗
分別在以前係球場茶記圍爐 依家係連登圍爐
仲未計當年香港發展緊機遇多
是但推件垃圾新產品出市場都會有人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞