老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

639 回覆
3739 Like 71 Dislike
佢地雞既定義好廣泛
收男朋友禮物呀比人請食飯已經係
我係男人,你都識講谷住啦,一個理性嘅機械人理倫上係寧願唔打,因為有害呀嘛,加速細胞消耗,就好似娛樂咁,你生活壓力大都會谷住想發洩下,咁你咪上連登叫春lo,但娛樂對一個完全理性嘅人黎講係浪費時間,因為佢用黎消遣嘅時候可以做到好多有用嘅野,比如工作賺錢,明未呀
你宜家先黎講遲唔遲D?
成班兒登仔害死左人先講?
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1345520/What-women-REALLY-want-To-marry-rich-man-stay-home-children.html

What women REALLY want: To marry a rich man and stay at home with the children
What women REALLY want: To marry a rich man and stay at home with the children

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1345520/What-women-REALLY-want-To-marry-rich-man-stay-home-children.html
樓太貴...人就好易輕生...
當然兩邊都會用外表吸引異性,但手段多少,普通性,就天淵之別。

當然女人都會有叫鴨,但我唔會低能到用黎反駁「好多男人叫雞」依個論點。
但女人覺得咁係反駁左
D人成日以為自己與別不同真係好撚柒
心智未成熟嘅小朋友需要善意嘅謊言
以前高登都唔會有咁多低質言論
而家呢個討論區已經變成一班失敗者互相圍爐既地方
細蚊仔唔識諗信哂佢地以為呢d係真理
果班人滿手沾滿鮮血連佢地都唔知
你係其中一個
叫人心智唔成熟唔好上嚟
同av網叫人未滿18歲離開有咩分別
明知自己講野會影響到人
就唔該為自己嘅說話負責任
一句"不嬲係咁"唔係大撚哂
你仲要係講n年前高登係咁
連登個分別係邊你應該好清楚啦老屎忽
2018年啦呢度叫連登大撚把細路仔上
覆錯post
係咩。醫學界話適量自慰,唔單止無害重有益播。
咩加速細胞消耗?你自己老作出黎?

https://www.healthline.com/health/masturbation-side-effects#sexualsensitivity

不過大家都離題。我睇唔過眼有人抽水想借機推翻現實啫。
女人係以色,性做手段咪向上求資源既生物,我都你嘈無謂,你可以選逃避現實。
好似習慣咗講野好誇張

一唔啱聽就叫人死全家

有老母教的話呢啲說話唔係咁易講得出口

睇人仆街,自殺又好撚開心咁

如果現實中討論呢的啲都係呢啲反應我係度對你哋講聲,屌你老母
完全理性嘅人直頭會閹左自己添,因為條j冇用呀嘛,又唔生仔,又唔屌女,咁你自宮啦
睇完你句野笑咗出聲
係呀係呀 全世界女人做雞呀 滿意未呀

單機啦
咪理佢啦
八隻字

人以群分,物以類聚

你係乜野人,就會埋咩人堆

好仔自然會想搵返好女

生活可以將就,但感情唔可以

有D野介意就係介意,唔會話你叫我唔好介意就會唔介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞