老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

640 回覆
3739 Like 71 Dislike
你隻五毛就算柒數啦
捐撚血咪呀你
連登低質就係多得你條垃圾係到搞事
金鐘張相都係寫實,一d真心膠比人影(信歪理),有d就做下樣影相但遮樣(唔認同但比正評)。揸機條友就最古惑,影完擺上網笑鳩人(歪理發怖者)
點解咁唔滿意仲要上
正如你唔睇GV都唔會去gay網

唔好同我講乜野唔鐘意香港就走乜乜乜
完全兩回事
你中國香港紅十字會一日唔交代d血去向點叫人捐
根本成個社會最仆街就係你依d垃圾 原來叫人捐血但自己就鍵盤捐血
淨係識水鳩d人捐血但自己就乜柒都唔做
你條垃圾五毛話人心智未成熟真係好好笑
一個連樓價貴都話唔關中國人既事五毛走去話自己討論水平高
上次仲未俾人撚夠咩
Forum既組成部份係人
就算無左連登,一樣有其他forum俾同一班人講埋同樣既野
全部女人都係雞
其實男人唔介意你騎牛搵馬

但呢個只係處女,結婚先可以扑既前題下實行.

如果你每識一個男人,個個都上幾次床,SORRY,我接受唔到

識個女仔3年換4個男朋友, 26定25歲. CLS

利申:27A0
關咩心智事,無批判思考嘅人,就算無連登都係會咁
香港玩完,移唔民就下世見

青頭真係好可怕
btw 27A0你打算點搵處女老婆?
幾時計埋出面d有女朋友有老婆照叫雞既臭鴨港男?

呢個世界不嬲乜人都有,我唔覺得賣港娶支那雞呀叔同出軌偷食港男會少過派帽港女好多囉。根本係因為連登d男人無條件無資格玩女,所以咪變左女人玩男人好似多d咁。

你試下去d動漫毒閪谷,咪一樣成班純情處女係度圍爐
唔識獨立思考既人,講到尾去邊都比人害嫁啦
00後都唔上連登啦
個個玩緊抖音、微博
好心佢地上少d網走出個世界
200x初, 有幾多中學生上newsgroup/高登?

與其話高登/連登嘅問題, 不如話係互聯網普及化導致成咁, 啲細路容易access到呢啲forum

唔通要班老屎忽就你班低b仔咩

忽然正義上腦
你自己叫人捐血但唔捐你係唔係都駁唔到 都覺得自己係仆街呢
依家全香港好多人都屌柒紅十字會wow 幾時去fb鬧佢地
根本你d垃圾五毛講野就冇論點 明明關中國事都話中國冇關
其實全個連登都屌柒緊你 得你自己自我感覺良好
本身我都唔想係到留言阻住討論 但係你實在太on 9
Agger 最怕就係比個d正負皮帶風向
原來連登仲有咁多正常人
正評 2488

死未
你老母訓係醫院等人救果陣你再慢慢要求紅十字會報告啦仆街

香港紅十字會日日都救緊人,關乜大陸事呀白痴仔

你呢種賤人唔幫人就算啦,反你老母咩

乜都只係識盲反,唔識用腦,正低b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞