老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

640 回覆
3739 Like 71 Dislike
青菜羅白,各有所好
緣起緣滅

若是無緣則不相遇

隨緣
成班on9仔真係失鳩心瘋,個撚個廿撚歲仔日撚日不學無術開口埋口賭波、叫雞、上感情台鳩噏,正經政事無閪人理,最撚叻睇甜故捉正字。

依d叫文化?我屌你老母文鳩你化咩?

一個二個鳩吹所有女人都係雞,自己溝唔撚到又話人係雞,自己冇本事又話人係雞,公平競爭輸閪左又屌人係厹係雞,自己過唔撚到人地老豆老母果關又話人全家都係雞。

屌你老母真係痴鳩線,人地條女個閪mark左你名一定要比你用撚到90歳呀?開口埋口文化文化,依d係撚文化呀?依d叫丟架呀屌你老母,又要上網屌鬼又要溝女,依頭高呼追求小眾果頭又要大眾認同,成班閪吱仔冇撚出息,講又識講「上高登勿認真」轉頭自己又真係當撚左人地d廢話係真理,on99冇鳩藥醫,就算句「上高登勿認真」係真理呀,本身句野都係用黎形容d鳩post鳩會員d言行架啦,幾撚時用黎形容社會生態形容大眾思想呀?

屌你老母正廢柴,「女人化粧所以係雞」喎,屌那媽正字識講個人就反而on99
佢地身邊都無女性朋友
惟一知道嘅女人就係果班明星/ig女神
見果班搵條仔條件好啲嘅咪話人係雞囉

好唔好女係有無破處黎定
good luck 好仔
27歲學人講隨緣
最有精力嘅時候唔去爭取
仲以為自己看透世事咁
講到尾咪又係藉口比自己原地踏步
就算有緣比你遇到 你乜都唔掂
唔係諗住人哋會睇中你掛
我都有三個女追過, 但唔合眼緣,唔想因為都係肉,好過去自瀆.

講真,我真係冇你地班連登仔餓到狗屎垃圾都放入口

SOR
斬中
原來你覺得未婚有性行為係件光榮事

而最終埋單果個仲要未必係開頭果個

我識個女仔,3年換4條仔,全部上哂床,我聽完,都已經想走,唔當對象去認識
其實都唔係第一次講,話女人係雞最多根本唔係溝唔到女,兩者無關係之餘,食得多女可能仲覺得真

同埋擇偶有要求,同我本身有另一半見到隔離offer好d就頭也不回咁搵藉口比自己去派帽係兩回事,前者我唔會屌

每次我屌女人係雞都要解釋一輪基本logic,咁撚多弱智,屌
睇你幻想力咁豐富 會唔會人哋主動同你講嘢都算係追你
就算真係追你 你都睇到自己嘅級數
就只係吸引到呢啲你自己都接受唔到嘅女
你自己繼續做狗屎垃圾 咪最多同到啲狗屎垃圾一齊
仲有唔好咁天真 以為一拍拖就可以結婚
Av 毒害青年
打機毒害青年
好多都可以毒害青年
咁青年自身/家長教師無培育獨立思考/批判思考?
人云亦云?咁抵柒佢死啦
好幾次想單獨約我

不過我真係唔想哂佢時間

我次次都唔應機. 到最後轉埋工.

同事黎

我所追求既,並唔係你地所追求既.

道不同不相謂謀,就係咁簡單

唔係所有人用論壇,都要被連登仔既價值觀同化既
婚姻唔係埋單,
同人結過婚生左仔既女人再婚係唔係賤過雞? 個男人係唔係恥辱?

算啦 好多野A0係唔會明,同你講都係夏蟲語冰
你都未知咩係愛 就比個處女膜牽住走

以處女膜定交唔交往 破處係壞女孩 無婚前性行爲就係好仔
A0邏輯無得頂
你唔明白何謂心中刺心魔

你可以睇得好開,但我唔可以
任連登魔音吹奏
我自行我道
ture
連登要照顧埋全世界
老實講 ___真係害左好多心智未成熟嘅人

好似cctvb咁日日播膠劇夠晒益智
講曬自己真實野好似好威咁
自己咪一樣上緊連登做緊連登仔
笑而不語
得閒撚下呢d人 自己都大開眼界
去產房睇下有無童養媳比佢買到 好似容易d
都唔知有乜好討論
你覺得係雞咪雞
唔係咪唔係
咁認真討論有雞先定有蛋先真係so9sad
唔講,又以中二FF作回應

講左,又話我太道德

其實道不同不相謂謀姐

人以群分,物以類聚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞