老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

639 回覆
3739 Like 71 Dislike
邊有咁易耳濡目染,例如連登成日屌上一代,如果你長輩本身好好,你又點會認同
要有共鳴先會加深個觀念
冇能力就唔好生
我覺得一開始講d人都唔係講笑
根本係有班人本身就心理扭曲 滿腦歪理
同埋源頭唔係連登 高登先係
只不過連登會員門檻低左 個影響更加深化左
信連登幾好 fg 人人50k
係囉 現實生活我無聽過有人講呢句
女人真係雞
你老母又係咪雞呀
你老竇老母係成功人士
就梗係冇咩好屌

問題係老竇老母都玩唔掂個game 憑咩去對被佢地夾硬拉入來玩ge player 指指點點
網上兇狠 現實毓民

有時特登引佢地大軍出黎互片又幾好玩

最柒係佢地有班人自我保護意識好薄弱

求其用假相開個 telegram 再開group
然後再放條 link上黎
已經呃到好多人入去個 group 自爆個人資料
鍵國撚
on9 少陣
俾你拎老母條女做例子
都反駁唔到好多香港女人都係臭雞
你身邊嘅唔係 你好彩
連登仔本身就係心智唔成熟 但永遠就覺得自己與別不同
例如d偽勇武撚 成日話人地港豬 唔肯反抗革命
但其實自己一鳩樣坐係電腦面前9up
同佢地口中既港豬根本毫無分別
其實我都幾認同男人係賤過女人,身邊有太多男人係呃女人。而其實呢個社會現況都幾正常,女人普遍戀愛大過天,然後佢地一拍拖或者鐘意一個男人就會智商下降,好容易俾賤男人呃蝦條、一腳踏兩船、偷食出軌甚至叫雞,所謂十個男人九個滾,男人天生食女呢個概念已經根深蒂固。

結果做成既野就係瘋狂見到身邊女仔frd繼續同賤男一齊,因為佢地俾所謂愛情或者感情蒙敝雙眼,有d男人甚至賤到拖住個女仔,浪費佢地最寶貴既青春同時間。而男人唔同,社會上對男人既時間(感情上)係寬鬆d,所以佢地唔怕浪費時間去溝女玩女食女飛女,但識著佢地既女人就仆曬街。
兒登今次害左人全家
3位rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞