老實講 連登真係害左好多心智未成熟既人

639 回覆
3739 Like 71 Dislike
好撚好笑,唔怪得之27歲仲係A0
人類係有感情嘅生物,會愛上一個女人,同佢拍拖,結婚,同樣女人都會,所以未撚拍過拖嘅A0真係好恐怖 ,以上個d咩身體換資源個d on9真係好撚煩,講到自己係100%理性嘅生物咁,如果你係全理性嘅生物嘅話你跟本唔會打飛機,加速細胞消耗,百害而無一利,你甚至唔會上連登,浪費時間,唔應該有娛樂,成個機㭜人咁,呢d先叫100%理性呀,但事實唔係呀嘛,各位A0
著靚衫女人都會

女人係
著靚衫+化粧+美容+隆胸+整容

男人係
著靚衫

咁你話呢?
男人係鴨的yr, 女人咪十級既雞囉,無問題架
block人係會員先可以
咁冇acc既人呢?
點解5毛咁乞人憎
係因為佢地無責任咁散怖假消息呀嘛
咁呢個新論壇仲標榜講野冇後果
結果可以點?
講到尾咪又係你垃圾無得揀 咪扮揀唔落手
你自己無條件仲幻想會有個處女而樣又ok會無啦啦自己走埋嚟溝你
真係抵你呢啲自欺欺人孤獨一世
你每日喺度幻想越耐 就越多處女比人破處

利申:28O6 破過3個處
好心你喇
成日停響個人層面人生攻擊

睇下眾人,大數據,甚至動物界先講野喇

女人係雞

係講緊,女人以子官,即係生育能力,黎換取資源多啲既男性同佢生下一代呀。

鳥類都睇有個靚巢,雌性就會願意同有個靚巢既雄性交配喇

唔好認到人同動物差別咁大喇。
基本策略上,差唔多架炸
同你今日無私樓唔嫁,根本就無分別
望下條撚樣個名都知中二到上腦啦,自命清高咁撚樣,你慢慢啦
Mk仔打死人頼人地唔㩒打,兩下就瓜柴咁
你講完去睇返真係得啖笑
就係因為理性先會打飛機。
因為佢知道無得強姦。
亦都無可能每次想出野就啱啱會有女伴。
你唔明男人谷住係點既感覺,因為你係女人。
有邊一代人唔係比上一代嘅人跣鑊甘
講笑又點啊,拎人命呢d野尼講笑,你估就岩?網上又唔同現實,冇表情冇語氣,你估人地係你肚入面條蟲,知你幾時真幾時假啊? 現實都未必知啦,何況網絡世界,總知拎一d人命果d尼講笑點都係缺德
唔舉例子,唔係樣樣野都講得笑啊
咁依家新forum有發布假消息未?
有做犯法野未

有你可以舉報
依家係港共政權下係網上講野會冇後果?
應該得番警犬女姦男殺先會

都未講連登仔係咪真係移民去新野
高登都講緊幾年先被連登由高登手機app
變成真forum

咁快未發生先判
唔係歧視,係進化策略有異。
你舉既只會係反証,你正正用「都會」黎証明,女人咁做係常態,男人咁做呢?係異數。

女人點解咁鐘意以為孤例可以推翻眾例,唔明。有人中六合彩就等於中獎容易?女人大概就係咁既邏輯
有客觀觀察事物能力既人
唔會將自己眼光鎖住響自己既個人經驗度
咁叫乜?井底之蛙
高登要用isp email去註冊就係呢個原因囉
人蠢冇藥醫
心智唔成熟嘅直頭乜網都唔好上
被動咁喺老師 老母身上接收知識就得
最好屌閪都由老母親自教導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞