[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
Ios系統用英文,入game setting會多左項supercell ID 可以link acc,an機再用supercell ID login
部落戰開箱 x FiJoYcE戰報2592盃晉升金牌3階 (28/06/2018 新增影片)
香港部落「FiJoYcE」戰報... 恭喜 賀喜
1會FoRcEs 2592盃 - 首次踏入金牌3階, 全球排名#127, 香港排名#2
2會MiNionS 2008盃 - 首次踏入金牌2階, 香港排名#36
3會GoBlinS 954盃 - 漸上軌道 預計這季自然上金牌
***以上排名取自截圖時***

輕輕鬆鬆獲得金牌#1箱
再一次印證33%傳說機率又是騙人的 辣殺箱
每次都非常失望, 眼淚在心裡流
https://youtu.be/Gz74cv8OidE

Clash it Easy 招人
#活躍部落
#Local top 20
#Line group 討論
4300+直接申請便可
3400盃有冇人收
淘金真係痴線 4k而家全部滿等
你遇到守門員姐
我4200分 打啲人最多都係濕鳩牌組 捉唔到路 但最少唔係全滿lv
應該係最好玩既手機game
玩左一個月3300盃
高手
mortar又nerf ? 係咪痴撚線 ?
唔好太開心住 之後有排你卡
呢個nerf得好wo
玩2打2成日比人用佢磨死
2打2我淨係見場場起碼3個人用野豬無腦spam
依家都開始卡卡地
我9本 卡平均8.8lv成日遇到10本甚至11本 卡平均高我1lv既對手
你再玩上去就明佢on lun 99之處
除左等壓應該冇乜野
我都唔知d卡升到幾時先滿 特別係傳說
等壓係以前時代既野
而家個個都max level
三千零盃就感受下年零之前既遊戲生態
上到四千個個都守門員

而家牌組生態去到比較高盃有少少唔平衡
同埋SC反應就好慢
譬如迫擊砲煩左成年到而家先肯Nerf吓
班迫擊砲玩家配晒成堆骨仔哥仔六蚊
最後個個對手都三個魔法配置

茅哥overbuff搞到之前副副deck都有茅屋
到上次先肯調整間屋
反而傳奇卡超騎
威左一季半就大nerf
Clash it Easy 招人
#活躍部落
#Local top 20
#Line group 討論
4300+直接申請便可
如果小課,d 石應該買乜?

依家d 卡好低lv,唔夠錢升卡,卡 4000盃
有時間的話打classic challenge
技術好就打grand challenge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞