[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
1500 難d係度搵人,依度公會多數都收3700 above
你試下是但入個會先啦
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4900盃
分號 - 4600盃
叁號 - 4000盃
肆號 - 4000盃

招募好戰/長期刷Challenge
挑戰成功達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢
有無巴打絲打個公會玩到半放棄狀態
有興趣可以傾傾 砌返隊高勝率一齊上紫
依到既巴絲自己玩到半放棄就有
終於有換卡系統 部落戰皇冠計十冠箱
不過都係唔係好明lv9果part係咩意思
即係全部卡lv上限變晒13 不過橙卡由3lv開始 紫卡由6lv開始 傳奇由9lv開始計(唔知係咪你講緊嗰part
4000盃all max不是夢
部落戰打啲冠計埋落Crown Chest
咁又可以慳返啲時間
主要係方便你睇張卡既強度,
1479變做9999
咁d傳說同紫卡咪好撚7 勁?
改個LV.. 能力一樣
收啊~

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=CYJ2PC&token=wjcxf7te&platform=iOS

咩盃都收 志在大家一齊玩得開心!
【T貓台】九月大更新 | 石人三槍小號爬天梯5200+解說
巨型哥布林, 統一卡等13, 2V2 隊友水量
我最期待的交換卡系統 終於出現!!
聽說越多小號越有著數 👋😂👍
傳說卡(礦工/電法)全歸主號, 然後小號準備接收所有電車

影片重溫:
https://youtu.be/kFq5Vq__hOk
9741 要成為回憶
係方便新手同觀眾睇
始終唔係個個知咩叫1479
直接講比賽限定全9lv方便了解
只係個lv顯示既分別
依家橙卡起始lv係3 紫係6 傳係9
升級所需卡數同錢同舊既一樣 卡牌能力都係
但反而玩得耐嘅會唔慣
整體黎講今次更新都係好野
換卡系統真係一大進步 無課養2套卡都應該冇問題
不過公廁火球小電應該冇乜人肯換
呢個設定係方便新血去理解
玩左年半,已經半棄驚
4900杯去到樽頸位
天梯鬥屈lvl,唔課金根本好難升d卡
打挑戰又黎黎去去都係幾套meta deck

最on9既就係等人出牌先
後手出牌一定有著數
唔好同我拗話咩先手出牌對手牌序唔好直接爆一塔
睇d電莖撚比賽
成日都妹到最後1分鐘先落牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞