[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
最需要嘅係耐性
ladder可以連續五六場都和
同埋唔好勉強
對三法術巨人或者石人bb龍 唔好諗住贏 目標和就得

迫擊豬好講細微嘅操作 呢方面好難improve
反正用得多就知點做
同埋可以係gc用3.3水,近排好hit嗰副mortar黎練
呢副同迫擊豬嘅玩法差唔多
當你用嗰副12win到 咁你都應該識玩迫擊豬
Clan Name: HK Tiger
Clan tag: #PG8GR

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=PG8GR&token=9wcnpce8&platform=android

識打杯捐兵+識講廣東話就得,
入盟請打中文。
參與clan war者,沒打最終決戰會被踢。
每星期清一次人,現有10個位。
3100 同3300 想入
卡係4300 卡得好苦
比大型推進 打爆曬
Ok, 入盟請打中文申請
迫擊豬其實好講lv
呢種deck嘅重點係要靠操作去賺水
所以lv要有番咁上下先得
例如你用哥軍拉對面隻王子
對面用13lvzap嘅話 而你哥軍得12lv....
比大型推進打爆通常都係因為水差太大 令你唔夠野守
前者嘅話 呢個係迫擊豬嘅弱點 冇辦法 尤其係對巨人三槍 對手好易儲到兩座水塔
冇架 唯有要係適當時候落兵 同埋反應要快 唔好哂水

PS: 用緊3.0水嘅迫擊豬做例子
加我tg得唔得?
超騎終於加返登場傷 不過又減普通傷 真係好難捉摸
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
未打過clan war ok?
利申coc 轉過黎新玩 22xx杯
Ok, 但要捐兵, 未熟手前唔好打clan war。
入盟申請打平反六四
點解super cell可以偏幫大水怪到咁撚出面
又2倍水3倍水,ramp up
仲有達陣mode
mortar bait 打ramp up都ok
自從出左clan war
好似多左人出走
好多人都係為箱, 自己公會打唔到唯有去第二個公會
卡level好難追
+++
點聯絡

香港部落「FiJoYcE」三會正式成立 - 現正招募部落戰活躍玩家
【主會: FiJoYcE FoRcEs】 [金牌]歡迎最高盃數達4600+ 及14+ Wins及要求 Lv:11 9 6 3
【二會: FiJoYcE MiNionS】 [金/銀牌] 4000+
【三會: FiJoYcE GoBlinS】 [銅/銀牌] 3600+

如部落額滿想留位, 請聯絡我 LINE ID: TERRYMA
本會有LINE群聊天及交流心得 (粵語)

香港人的皇室戰爭實況台 (廣東話)
沒固定時間開台, 緣份到了自然開台
歡迎加好友FB: Terry CR
歡迎訂閱:
【Facebook】https://www.facebook.com/TeRrYxGaming
【YouTube】https://www.youtube.com/TeRrYxGaming

新開2日已達40人
活躍 9741 clan war瘋狂打
24小時專人陪打 24小時Dlam查詢牌組熱線
有興趣加入請TG@DLam0823 /申請打HK
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
Sorry巴打 太忙無睇到
有興趣自己request得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞