[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
thx巴打們
宜家ios ac可唔可以轉去an
supercell ID
騎士換礦工
我ios個ac用qq開
因為果時仲未有supercell id
幾個月前研究左好耐都轉唔到
頭先更新左d乜
維護同更新係兩樣野黎
咁做左d乜做左咁耐呀
唔係維護得耐就會野更新
人地facebook都只係話維護
server maintenance
點解咁講
其實有千千萬萬種打法
搵個岩自己手形就得

不過依家主流真係分推卡組
流行打上去嗰副都係紫卡傳奇為主
石頭人、夜女巫、伐木工(小皮)、大蚊、BB龍、風、毒、木
你覺得易唔易養?
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 4300+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
點解呢幾日出卡都會延遲?
即係會隔起碼2秒先放到出黎 唔係即時
4600杯 想入部落杯數高D既公會,有無公會收人?
我唔覺有
不過呢排試過幾次彈game
今次個活動好難打
你wifi廢姐下話
Clash it easy 招人
#12勝玩家
#4600+
#line group討論

師兄岩既可直接申請
巴打岩岩申請左
wifi正常
巴哈都好似有人係咁
用返3g仲順過WiFi
用多D大水牌
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 4300+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
打三倍水活動試過幾次直情hang9左
哭出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞