[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
痴線有個13本 3857杯

我得9本,4lv等壓 d卡差唔多滿哂lv

橙卡都高lv過我d白卡
女巫高唔高lv? 上2個版本女巫buff 左換走火法可以試下
其實都正常既隻game 開左好耐等壓既問題一直冇改到,到4000盃大把人滿lv 跟住技術冇咁好就比人打落去之後就變左屈人lv
我feel到佢已經放棄正常咁玩,不斷出火爐,飛桶,炸火球,但都夾硬屈死左我
都唔算唔正常啦
套路咪同你一樣係低水桶
問題佢無套路

雖然隻game有玩得好有玩得唔好既人
但13本3800杯真係有d誇張
我小號d卡等好低,得飛桶有6lv,先玩低水桶
佢好好地搵副正常牌組都唔會打成咁
佢最高盃數幾多
如果咁既lv冇4600以上咁真係佢問題
4331 ,仲要只係上一季既事
yes 橙卡4水
滿lv 卡組冇4600以上真係死得,輕鬆玩都唔會冇4600
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 5200+
二會迷路 4000+
三會迷途 4300+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
升左卡升,你低lv 留番d 錢升卡用,卡終有1日會齊
黎緊新挑戰2v2 d 獎勵勁吸引
打到就係
2v2有d難 冇乜人有經驗配合
如果係10鑽入場費就抵玩
見到條邊黃色應該係100 石
已確定10石
咁可以博下15勝
all in晒佢
同街外人合作輸左9 成
入街場贏左 15-2
街場其實同普通2v2一樣
但冇lv壓問題
而且入場費又平冇乜壓力
所以實際上都幾輕鬆
打左5場全勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞