[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
新手留名
想學野由post幾睇起
而家4lv 係咪不停打杯就可以?
5600段開始多左堆特登唔打上去嘅妖魔鬼怪
無所謂的~
打杯係無止境,你打打下會卡過一陣又會升上去,無限loop,所以得閒就打。想學野既唔好追post 睇下youtube 既人玩有廣東話實況主之前都會教下concept 同埋睇多d 人玩依隻game 唔係你放曬所有既野同一條路就會贏,有時要分推,有時要防守之後反擊,時機位置都會影響到。想知道卡既特性同埋小技巧可以係youtube 睇oj。當你既卡大多數係9/7/4/1lv 時候就打下10石。 加油
咩係打10石?
8本或以上先有得打
唔係特登唔打上去
係今季個9個都衝盃
再加上個個副deck都all max
牌組針對亦都成咗型
最後好撚多人都塞住咗係某個分段
我幫人由55打以58都要3個鐘
其實特登卡盃or跌盃既真係好少
獎勵多d有能力既一早上左去
通常平衡性調整幾點更新?
想玩下架炮車
估計賽季完結就更
買個ac好冇 課金一定課仲多
仲要等卡杯
Hea下hea下
石球法蚊 上左2300

新手 一星期
岩呀 直接買啦 不過可能要睇多d片同打10石練
冇乜意思
你唔課金慢慢儲遲早都打到上去
儲卡過程已經係訓練埋你技術
無謂又多個滿卡lv既人落3800靠卡lv虐新手
隻GAME已經發展到後期 宜家先由零開始 唔好玩啦
你儲齊一套13/11/8/4都最少年幾 仲要課埋金先夠錢升喎
後期
玩左5日 5本
玩幾耐至有8本玩活動同有1479
而家係咪應該是但搵個族入?
見有捐卡
定升高再搵?
是但拎個有人求卡 有人捐卡比你既clan

前者係因為你捐比人有錢有經驗
後者係你可以快d儲齊你想要既卡

呢個clan唔駛留戀
當打陣暑假工就得

新手最重要都係睇多d片學人技巧
再快d揀適合自己既牌組
以白橙卡為主 (因為易儲易求)
再集中求呢8張卡
新手玩左一排, 想問下風斧豬/低水豬 而家好唔好用? 好唔好上分?

而家4600,點先可以高d
唔想課太多金就用速豬靠技術爆上去。可以課金就屈狗球石頭
後期?隻game大把發展空間wor
唔少人都係最近先開始 有乜問題
你地係咪上晒4000up唔知下面仲有好多2 5 8 10都未到既玩家
2套都仲有6000+既人用
不過後者更多咁解
放棄前者啦
你計下兩張紫卡要求幾多個星期先齊章先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞