[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
卡一卡 就蝕左6水
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 4300+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
招3600以上既朋友,歡迎加入
Custaoldboy 1會現正在招生!!!香港百大公會 & CW TROPHY 3000+ !!!

一會Clan Tag: #8RGYU

1會招4600 及Clan War 勝場30以上,要求 常上線,常捐卡,必須全勤Clan War。

有意入1會者,在於入會request內注明係lihkg 巴打
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 4300+
四會迷踪 3800+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
今日商店出左個500石legendary chest 想問下抵唔抵買
利申無課玩家
唔抵
仲有幾個位 等緊大家既加入
我想問有無咩網係教點放兵同點打會好啲
新手啱啱玩一直比人㩒住砌
上網搵過啲攻略好似又唔係好work咁
睇reply就得
似似季末先出淘金迫你跌分
決定忍手唔撳
10k過得去啦, 唔差在少少錢, 開心等結算算
可能佢地唔夠技術呢
最簡單就上youtube睇oj既channel, 有好多新手教學,
https://www.youtube.com/channel/UC3S6nIDGJ5OtpC-mbvFA8Ew
或者可以去game入面既tv睇人地點玩~
我有睇呀
係咪睇返幾年前嗰啲都得
但玩落好似唔係好apply到落去
例如呢?
我睇下答唔答到你
明明大家都係三百幾盃
但人地又有女巫又王子
根本都打唔上去拎新卡
啲女巫王子好難搞
新手黎講巨人弓手好撚正, 弓手做防守, 做完防守就橋頭隊隻巨人上去做進攻.
如果你唔係玩呢副, 試下cap你對戰記錄黎睇下你對緊咩對手同埋你咩卡組~
對面一放女巫圍鳩我巨人就收皮
有無帶火球箭雨?
或者落小皮卡落女巫個位殺左女巫先, 唔好理巨人住.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞