[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
Clan Name: HK Tiger
Clan tag: #PG8GR

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=PG8GR&token=9wcnpce8&platform=android

本地Clan war 排名:164
入盟要求:
1. 捐兵
2. 參與clan war者,要打哂3場collection card和最終決戰,card lv要3/6/9/11。
3. 申請入盟時請打中文。有興趣入wtsapp group, 請在clan chat 留電話。

每星期清一次人,現有5個位。
天梯係撚講技術咩 呢隻game根本完全唔值拎黎做電莖
課金買卡更加係on9
咁人地比賽係限LV既

天梯係比啲MAX佐卡既人鬥技術,
自問有技術既,狂瘋打100石挑戰,好快MAX卡
呢隻game走休閒向咪算鳩數 有幾多人真係max哂卡
睇下d大賽 唔同比賽既冠軍去第度比賽都可以入唔到圍既
根本睇deck相克仲重要過技術
技術佔既mechanical skills仲要唔多
比賽應該係一人選四張卡,
然後大家都係用呢八張卡去比賽 ~ 咁先算公平
唔可以話相剋唔重要,但要識捉路同記卡,可以黎轉一切
佢唔會理d骨仔 正常得個墓都阻唔到佢一下
暫時單卡完美守到豬既應該得大小皮卡,但都好講你位置同反應
好心佢考慮下12勝有得免費再入場 寶石依家咁難拎 新玩既無課玩家根本唔會考慮打
睇返自己對戰紀錄先知原來我守唔到係因為對方預判埋碌滾木
香港部落「FiJoYcE」 現正招募部落戰活躍玩家
【主會: FiJoYcE FoRcEs 】[金牌3階] 主力打部落戰
部落戰盃2793, 全球排名#154, 香港排名#2
所以技術要求比較嚴格
歡迎最高盃數達4600+ 及 部落戰 20+ Wins 及 Lv 11/9/6/3+

【分會: FiJoYcE MiNionS 】[金牌2階] 收4300+
【分會: FiJoYcE GoBlinS 】[銀牌3階] 收3800+

申請入會請聯絡 LINE ID: Terryma / FB: Terry CR
本會有LINE群聊天及交流心得 (粵語)

歡迎訂閱:
【YouTube】https://www.youtube.com/TeRrYxGaming
【Facebook】https://www.facebook.com/TeRrYxGaming
1. 條片唔啱,對面跳豬既話嗰個位拉唔到,唔可以拉到咁盡,要擺返上一格
2. DNLM 人地野豬加木成6水,你唔係諗住3水守佢嘛,骨墓守野豬,除左擺位,就係要預對手加細魔法,你要hold定其他防守部隊,對面一落就要補野守
跳豬係指係最側邊個位
但擺上1格隔離座塔打唔打到
放番同路都完守到豬,唔怕跳豬
啲新既表情包好正
但只想貨一次金買
有冇手足知之後會出咩款
佢會定期出去23蚊嗰度
但新表情好似冇預告過
我勁想要哥布林舉白旗嗰組
巨人嗰套好似唔太抵所以冇買
渣爆舊石嗰個好過癮
唔知石人會唔會出
Clash it Easy 主會 招人

#招4300+ / 12勝玩家
#活躍部落
#Local top 20
#Line group 討論

之前玩到4600棄咗驚
新ac重新玩返 有冇工會收留
而家得2000
依家 11/9/6/3 應該上到咩盃左右?棄左game 大半年最近開始玩番想衝下天梯
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4600盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4300盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
香港部落「FiJoYcE」戰報 EP#5 金牌3階非常難打
1會FoRcEs 2793盃 - 金牌3階, 全球排名#186, 香港排名#2
2會MiNionS 2124盃 - 金牌2階, 香港排名#45
3會GoBlinS 1381盃 - 漸上軌道 預計這季自然上金牌
(以上排名取自錄影時間) 🙈

我們「FiJoYcE」主會這兩星期在奮戰金牌3階
戰況感想: 場場慘敗, 非常難打!!

我們主會在金牌3階奮戰了2個星期
真的非常難打, 對手盃數5000-6400也有
通常平均配到5500 +-200, 每一場也是硬杖
終極黑仔的會員配過6400... 系統無敵
運氣較好的會員配過4900... 感謝系統

開箱影片: https://youtu.be/aDtexfqB3WY

歡迎加好友FB: Terry CR
歡迎訂閱【YouTube.com/TeRrYxGaming】
有冇人收新手 得800
依度好多公會都收4000杯左右或以上,你search 下有冇低杯數公會,瘋狂求卡衝上3000先
Clash it Easy 主會 招人

#招4300+ / 12勝玩家
#活躍部落
#Local top 20
#Line group 討論

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞