[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
3900都已經一堆2 6 10 12
俾滿lv嗰堆打晒落黎
冇養hog用唔到
石人旋風細電,對三槍冇大法術的話,應該點應對?
吸埋黎等石頭後排清
野豬真係改弱左咁多次都仲係好勁
仲有4千杯呢個位仲有各式自閉流 狂暴精銳 皇家巨人
對我呢d玩石頭人大水推進 真係心血少d都玩唔掂
隨時比人一波清左座塔
佢前段分槍點守法?
真係前期盡量養水鑵 等後期一波推 留法術拉三槍上黎打
睇吓你石人係有水塔定冇水塔 有嘅話只要可以保住水塔可以賣血 可能淨係用兩三水守一邊 冇嘅話就盡量用啲細牌守 盾骨哥軍嗰啲 我自己會覺得清咗槍手先再清攻城鎚或者礦工
其實依家好多卡組(石人天狗自閉)都可以加女武神落去 女武神依家真係極好用 如果夠level嘅話可以試吓用 賺水賺到笑
高攻速高輸出 又可以切推進後排 高騎士1水好用太多
可以守太多野 太萬能 所以上次官方冇nerf都幾奇怪
輸出血量女武神贏晒騎士
再加多個範圍傷 好用咁多都只係俾多1水
buff騎士嗰5%傷就想分散女武神使用率仲天真過天真嬌
要改變現狀點睇都係由女武神動刀
範圍傷都高過單體根本唔合理
騎士改高5%輸出係針對女武神使用率
不過一睇就知根本唔會影響到
所以下次更新實會nerf佢
咁多位巴打,小弟3630盃 之前鳩下鳩試過上到3831盃
有冇部落可以加小弟
想問自閉流點定義
點解天狗又自閉 屋流又自閉 石人又自閉
主力防守不停掉野去磨血咪自閉 屋流都算自閉

但天狗石人可以點自閉?
係咪睇左上面天狗石人自閉6隻字
佢意思係 天狗 石人 自閉流
都可以用女武神
自閉流黎講
飛桶毒礦x弩迫擊炮就係
野豬算唔算
野豬算係快速推進?進攻方式其實似推進多過磨血

只不過太難防引致到有磨血效果
用小號9本 自閉飛桶打左個3926杯

不過好快比人屈卡lv屈到痴左,淨小電都電死我個飛桶,放個10lv巨人,12lv精銳完全擋唔住

橙卡都高lv過我d白卡
好等錢洗?係咁開優惠箱
11/9/6/3 既我表示卡4300算
技術比滿lv既好少少 ,差唔多場場打到加時之後邊個鬥快放魔法,如果我卡組高多1lv 我諗一早完左場,4,5場都係咁既結局 我寧願滿lv個堆用技術贏我,我都仲心服口服 我都係打下10石算
有無打ClanWar既猛將
紫色聯賽招打手
白虎巴你嗰邊要幫手呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞