[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
3800 10本 一張11 lv白8lv橙都未有
唔敢再打
季尾會唔會開台表演打天梯
有幸上到397x
跟住比人打返落嚟
仲要係咁恥笑
新手岩岩開始玩
會唔會好難追進度
我都係新手,玩咗5日
我覺得依家隻GAME如果課金係好快上到卡LV
因為間公司轉左比700後多左好多箱買
以前既話可以課既野唔多.. 不過唔課/凈課arena pack都係要浸返排

但係技術個家野係快唔黎, 建議上網睇片學,
是但去youtube 搵d 順眼既選手睇佢地d channel, 學下d 思路,
卡牌基本特性可以睇OJ... 每張既特性同放既擺位都有排學
揀套鍾意玩既, 升到1479之後可以走去search d free tournament練下手..

不過新手黎講都係巨人火槍手個d套路吧
打到上唔到arena 先睇片學都唔遲既
休閒部落 會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4900盃
分號 - 4600盃
叁號 - 4300盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge
挑戰成功達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢
打多D challenge追下進度
順便當練技術
有9/7/4/1 tournament standard
去10石 100石慢慢挑戰
新手上路疊埋心水玩白卡套都可能殺到出血路 本身副deck 2橙1紫1傳奇都果斷變1傳1橙6白算
成日都係一堆法術,碎兵海,皇巨,豬,迫擊砲,公主,毒礦,屎爐,飛桶,哥團,巨人,女巫,女武神,地獄塔。

依家 5200 對親全部都係偷血全滿等 deck, 唔跟主流用未滿 Lv 既大皮三槍 deck 好似比人當弱智咁
唔好講笑
無課依家連石都難儲
lv pack失驚無神出現返又點, 都係冇石的
想玩, 入場費都好難拎
arena pack 先岩
其實有無認真討論既CR TG group
買邊個加成道具最好
唔買最好

我覺得金幣獎勵加成最好 中間好撚伏唔好買
岩岩玩返 一個月 卡就大部分都1479晒
但再上就有難度 都係打 挑戰10石 100石d人好勁

Ladder 靠最低配log bait都上到3800
不過一遇到 高lv zap / min 就輸一半咁滯
有, pm me: nothisid
10本
平均卡等9.5上4000
正式踏入社會
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4900盃
分號 - 4900盃
叁號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge
挑戰成功達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢
10本終於趕上完季前打番上4300

其實而加石頭人deck係咪少左人用?好似多數玩快攻磨血
4000-4300 d人大約幾lv
淘金未打完差5600但又驚俾人打返落去
都係12,11本架啦,可能而加季尾多人升左上去,d卡等無咁痴線

不過唔洗驚落番去,上過就會有賽季寶箱,跌左都有
金幣要緊呀

咁我就放心打
幾驚落左去拎唔到箱
上到6100
完全超額完成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞