[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
當然係閃電
咁高cost點打
其實呢套應該點打
就算有火球
但我都唔知比水塔 六蚊定兩槍好
哦 呢副
比較鍾意夾礦工
不過lv唔得凈係用過黎打tournament
岩岩入去見個野豬表情PACK
好過癮不過唔會課
逐張卡出真係好搵
Sor 我個張係2水個張
巨人換毒 其他六張卡全部用黎守 一有機會反擊就先骨召 過兩秒放毒 骨召記得放岩位 反擊兵過橋前一刻放
大叫嗰個好撚過癮
但好似冇得分開買
等23蚊先買
頭先爆對面3塔無啦啦大叫嚇親我

又高音果下好笑

頭先逆轉反勝對面係度洗呢個表情
笑死
新高5959 | 8月份賽季獎勵開箱 x4 (2018) | 女武神降臨●三槍之難
當中包含四個箱: 5800+5500+5500+4900

這季天梯盃數重置系統大改革, 再加上長賽季的關係
各層玩家的盃數大躍進, 齊齊升盃 皆大歡喜
可惜我是三槍玩家, 爬梯之路極之艱辛
到處也是女武神降臨x三法術, 完全毀滅了 我們三槍之優勢
祝各位三槍玩家好運!!! 今季5800,下季6100 (FF)

主號用巨人三槍衝分, 一直卡在58xx-59xx輪迴, 最終只能突破自己的新高5959
而兩個小號 #2, #3 用石人三槍衝分, 雙雙順利達成5500
最後較低級的小號 #4 用巨人骨召隨便打打, 輕鬆達到4900

【開箱片重溫】
https://youtu.be/NQVL1smjcEo

【衝分直播重溫】天梯爬爬爬 6100 (巨人三槍)
https://youtu.be/W4CxbVvNMVI

歡迎訂閱我的頻道
【 直播/影片: YouTube.com/TeRrYxGaming
【 FB專頁: Facebook.com/TeRrYxGaming
【 FB好友: Terry CR】
歡迎加入T貓吹水群(Telegram)(粵語) https://goo.gl/KFaYm8
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4900盃
分號 - 4600盃
叁號 - 4000盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge
挑戰成功達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢
game已棄
呢隻垃圾game一玩雙打對手一定係高我幾個lv+ 起碼lv3 up既legend
玩? 點玩呀
有得用金手指整無限legend出嚟我會考慮下玩返既
如果你覺得Legend就係玩哂既話,棄得岩
其實2v2難d
組街人又控制唔到隊友係咩人

但你可以玩1v1
而且隻game越級打贏都係一個成就
其實你隊友都會心諗點解比個咁低lv嘅隊友比我
我4300分 11/9/6/3 ,打親d 人全部滿lv 咁制 場場輸一下好撚灰
早棄早享受 新手就算課金 要max卡都要扔好多錢先齊一套 一張橙卡800+1000夠你R3個月
平均高3LV,再好技術都打唔過啦
0課玩家通常只可以玩死一兩個套路
好快厭
一結算完又可以hea下開箱R卡算 4300盃都長期打3 7 11 13 R隻豬R撚佐3個月都未上到11
岩岩開季係咁上下
我用大皮攻城鎚果套三槍 12/9/7
三槍得10lv 打天梯
只要見到係火球都基本上係滿級
而家都係4500分果到掙扎緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞