[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
休閒部落 會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4900盃
分號 - 4600盃
叁號 - 4300盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge
挑戰成功達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢
香港宗親會 #QP9C22 招4000+

今季clan war 已經攞金一箱
有意者加盟
https://link.clashroyale.com/?clanInfo?id=QP9C22
副deck有同長R果堆卡 開箱就成日唔見 幸運卡牌就老是常出現 真係好撚隨機
出左ClanWar之後
反而多左人棄game
而家好似小左好多人玩咁
正常 而加要人日日打
(不過問心果句 一日都唔玩5-10分鐘叫咩玩Game,del左佢算啦)
一直都係咁上下
只係因為有clan war你先知啲人有冇玩
之前有啲人話休閒玩唔打clan war
Clan war 集卡一日打3場,決戰打1場
柯個屎都冇佐啦

呢啲人直接棄game
最好笑係我地團有人話OT打唔到(有時只打第一日 有時2日都冇打) (唔止一次)

乜你OT 24小時?
太忙 不了
唔打CLAN WAR都要比你管 陰公
佢係話打左collection day 3場
跟住war day果1場唔打
咁樣變相直接送一場
我都唔明 點解打clan war果3+1場 唔可以計埋落10冠箱
集卡日打一場係踼梗
呢D無得講
佢講到人地collection day唔打都有問題咁
個個都有心機日日打足10冠咩 剩係得1隻驚玩咩
唔打咪唔打 對個clan無損失
淨係打一場 又或者 打咗頭一日 唔打第二日 果啲就唔同啦
唔夠人數打
其實會影響打既人
因為打既人會唔夠卡去打war day

咁當然都睇你個clan主張衝定係hea打啦
新手一問 其實點拎training camp啲卡 髏頭同衝鋒打極都無
玩耐d一定比你
唔駛急
易拎程度:
白卡>橙卡>紫卡>傳說卡
最慘係有幾個都可以打兩次war day battle
變相代表d 卡數係比對方少

講真個clan 真係少左人打clan war
一開始係好踴躍, 打耐左變左打季度頭幾日就算

🎊5800達陣 🎉
前兩晚深夜爬天梯56xx~57xx 地獄輪迴,終於打破三個月前的5769記錄
我是用巨人三槍爬梯的,所以見得最多就是女武神,全部人都用女武神🤬
第二種見得最多就是巨人女巫狂暴😵,這些人上季只是5000,竟然憑著女巫輕鬆爆升到5800。公平咩?! 😩

香港人的皇室戰爭實況台 (廣東話)
沒固定時間開台, 緣份到了自然開台
歡迎訂閱我的頻道, 加FB好友觀戰
直播/影片: YouTube.com/TeRrYxGaming
FB專頁: Facebook.com/TeRrYxGaming
FB好友: Terry CR
clan war好好玩
用有限既卡砌deck同人打 贏左仲有唔少錢
打嗰陣成班人入去刷表情打氣 成個氣氛同互動都唔錯
一到39xx d仆街個個屈lv屌佢老未
搞再想棄game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞