[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
換個卡組會更好 上到4000冇乜人用皇巨,同埋用少d 傳奇卡,因為好難升個lv
我自己都懷念之前得3,4張傳奇卡既日子 個陣有第一張就好興奮因為真係好難有 但依家就算唔課點都會抽到,所以慳番d 時間買ac 好過,就算3500 盃 10/8/5/2 依個lv 升上都要好多時間
有冇推介
巨人3 槍/低水豬/飛斧豬/礦工3槍/狗球
豬就真係冇得輸個個版本都有得玩 ,上個版本就巨人3槍同狗球
白虎巴好悶 ?一個人推post
Local top 20公會 clash it easy二會招人

要求:
#香港人
#3000+
#休閒公會

符合要求可直接click link join:

Click this link to join my Clan in Clash Royale!https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8PP0L2JY&token=7y2wtyb7&platform=iOS
4400杯11本有無公會入打clan war
舊個會無哂人
發現clan war 唔係我既世界
連25810都冇既情況
打金聯盟一定收皮既

天梯又卡4000盃
只敢打10石
有興趣可join #609,金league
一向都有keep住推返上頂
咁咪打下10石先囉
入D休閒小小既公會
見到咪自己既牌先打collection
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4900盃
分號 - 4600盃
叁號 - 4000盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge
挑戰成功達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢

佛系4會 緣份到了自然有ClanWar
新玩
卡左係1100-1200盃
好正常 卡lv 唔夠同技術唔夠,依隻game 升盃係可能升幾百到一千盃跟住又會卡,不斷loop 直到滿lv 滿lv 先係開始體驗遊戲公平打天梯
卡3500
我先九本
成日見d11本
過哂tournament 既等卡

Btw mega knight 值不值得買
打親佢起碼用7cost先換命
骨群加獵人
咁岩卡牌就gg埋
我宜家4級,成日朋6-7級
你用mega knight再上
最少都要2lv

解法睇呢到
https://www.youtube.com/watch?v=SaVYbFuszUA
滿lv都未必公平
呢段單挑就有用 佢後面有法師之類解你
人地打防反用 總囤夠兵係後啦
但未滿lv 隻game 一定係唔公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞