[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(16) 個post推得好慢呀呀呀

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
打10石挑戰咪得
11勝
屌,開到就算,
不過張新卡真係好柒勁
以後法師女武神要常註
迷路的羔羊@@hk
呢個公會收緊人~
最慘係呢班撚屌完全唔知醜
靠lv壓爆人仲係度笑
有冇諗過玩左咁耐都上唔到4000係咪應該考慮下del game
4000 正常技術11/9/6/3都上到,但就實有堆滿lv 玩家係到屈人機
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=22CCJQJ9&token=68ba6ky3&platform=iOS
收3600+ 收活躍會員肯捐卡肯打部落戰
要求係每星期200捐同打部落戰

希望換返d新血 一齊打部落戰
唔夠3600又想入可以係度搵我講

每日開部落戰
部落大把人同你砌deck打

另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
不定時會有友誼賽
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200

公會有好多絲打
申請度打lihkg就得
玩耐啲你就會化架啦 或者佢真係技術屎上唔到呢
遊戲嚟咋嘛 人哋點玩咪由得人囉
36911上到4000算中上啦 9本上4000都算有料啦 自己都係普普通通10本上4000
就係有d垃圾12,13本特登卡4000 用埋哂d max lv精野,野豬+狂暴 真心垃圾
所以話呢隻game完全唔值做電莖 就算36911 deck互克都好影響賽果
咁人地比賽係限佐LV既,呢隻GAME做電競有咩問題?
好似我由beta玩到依家,一張MAX卡都冇,
捐卡都捐到LV12,自問有實力就去打戰挑,
一樣有箱有卡有皇冠,啲卡仲多好多,
做咩要迫自己去受氣打天梯?
對依家新黎既無課玩家黎講打挑戰都好難
因為d優惠包冇晒石 皇冠寶箱又得返2-4石
佢又唔似爐石嗰d咁去到某個場數就拎得返包埋入場費既獎勵
正常都要3日先打到1次10石
不過唔洗受卡牌lv壓係真,我一夠10石就去打
依度有無帳號買賣區
要買去官方fb 都大把人post
想開個部落,有冇新手想入一齊玩?
有冇clan收3900~4000
又唔使成日打war
迷踪的羔羊@@hk
部落戰連開, 但打唔打自己簡, 無所謂~
申咗
每日都會開部落戰 但唔會迫大家打
好多香港既朋友架!
喜歡輕輕鬆鬆打的朋友 歡迎加入 BeOk

https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=CYJ2PC&token=wm29je36&platform=iOS

加入我們吧😉
得3000分 想入 會勤力打
申請啊
卡左係三千 唔上唔落 可唔可以入?
申請吧
休閒部落 會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4600盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4300盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
added
張新白卡好痴線
已經又硬手又長,守完你仲攻你2邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞