北歐13日遊記 (芬蘭,瑞典,冰島,挪威)

809 回覆
217 Like 9 Dislike
Arctic frontier
我以為有光會難啲影到
我都食過個burger king
我淨係norway 3日都用左5000
有少少光可能仲易影都唔定
我經過,之後入咗去嗰個水溫泉
我一有光就好fail
好似係月光黎
正唔正
其實自己唔係好識影相,ISO嗰d全部上網搵,第一次影到嘅(上面嗰張)就可以照網上嘅咁影,第二次影到嗰d跟網上ISO嘅話就好蒙,要我自己搞,好彩自己搞到,影到靚相
其實入面係玩水
係得一個叫做浸落去好正,一個水滑梯,玩咗好多次
佢出面有兩個露天池(微暖),最爽嘅係出同入都要經過一個凍水池,真係痴撚線,出去都好d,喺出面浸完,出面得10度都冇,一入凍水池,真係爽到呢

我去住依間
我借嗰啲人嘅相機先影到 不過佢較好哂 係唔識點影到好似佢咁靚
應該好撚凍 游冬泳都冇咁低溫
係同artic frontier合作嗰個? 入面應該好靚
巴打仲要同我食左餐貴野
佢住hostel同埋食包/餅乾,所以可以控制到洗費

其實麻麻地,唔係大集團經營,住一晚就ok。食物算好味。
我發現挪威有間超市 一條麵包 只係8nok 食到3餐 平到痴線
hostel 大城市20歐內有啦。
住hostel 同couchsurfing 都得
食就快餐店, 買條麵包搽下nutella同魚子醬又一餐啦
你太變態 我冇你咁捱得
我諗相機同鏡頭好大關係
好彩佢有個sauna 咋畀我暖一暖返,幾驚冷親呀
差唔多,我覺得色就光過煙少少,如果強度好勁嘅就唔知點,我睇過嗰幾日導遊話唔算強,不過都好靚同靚到佢郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞