做政府多年,發現識用正確方法,鬧政府、屌政府的香港人非常少

556 回覆
3384 Like 48 Dislike
班泛民為籌錢先一年搞一次,你估搞遊行唔洗錢啊,分幾次搞邊有油水
儲起成班人,一次過cap水,人數又多又可以打飛機,成班友發洩完咪算,鬼理有無成效
strong post
不如起草
之後一人一email
1823,佢會同你分
發覺用電話講晒氣,因為聽電話唔係直接handle問題果個人,反而email有效好多
講得啱

好多人覺得上網嘈下政府
遊下行就出咗好大力
真係要諗諗政策,逐樣去針對 先易後難

下下攞真普通出黎視線又唔同咗
咁1823警察 無好好治理蝻問題都唔錯
成日見一大班蝻行 大大聲 警察唔理。
雖然好多公關會 mon 住啲所謂 social media response ,但好多時都未必會反映到咩,始終啲 like 數太假已經無人信

果啲咩 fb 一齊俾嬲嬲真係得啖笑,亦都充分反映到港豬嗰種click個掣做咗野的心態
其實政府有啲人都會用1823投訴自己人
因為等於匿名篤背脊
無錯,有班人亂屌一通

發洩完就算 完全唔理有無成果
lm
支持樓主開post推廣1823
樓主你其實係唔係投訴皇 雲海?
你知, 我知, 單眼佬都知. 但係搞七一, 就係諗住當嘉年華或展銷會咁搞, 等啲友仔可以番去話"拿有成十幾萬人支持我地嘅理念". 所以, 你要分清楚條數, 第一個起來反檯嘅就係依班人.
1823打電話無用,手機email屌柒人仲快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞