(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(13)

1001 回覆
160 Like 4 Dislike
求下你走咗唔好返嚟
走左唔好返黎
走啦走啦
走咗就唔好返嚟啦
走左就去搵董老師啦,乖
學姐有愛滋病
硬係覺得我地愈想大鳩同布甸一齊,春巴就愈唔會咁寫
艷姐呢個名 我成日諗起鳳姐

不如佢直接叫鳳姐 送佢去返工 唔好再返嚟啦
佢好煩呀
志志有愛G病
艷姐呢個名 我成日諗起鳳姐

不如佢直接叫鳳姐 送佢去返工 唔好再返嚟啦
佢好煩呀

話知佢做咩,總之唔好阻住大鳩志食其他女就得了。好行夾唔送
俾我都唔要
啱呀!
回到過去,我改正了很多我之前做得不好的事情;亦嘗試過很多未曾想過的事情;我比從前積極進取得多:我創辦了自強會、和兩位挺好的女孩談戀愛,可是當我感到煩惱的時候,和以前一樣,也只能一個人去承受。

和郭左杰等人越走越遠,而我和游大輝、陳依官二人雖然尚算友好,但要我對他們談及這方面的事情,我又感到難以啟齒,最後我又是選擇一個人在街上跑步去宣洩。

當我跑到大隴街附近的公園,感到累了,便坐下來休息,雖然出了一身汗,鬱悶的感覺稍減,可是我與柳豔之間的問題,仍然纏繞著我。

回想起剛才的情景,我不禁嘆了一口氣。

倏地有人喊道:「咦!成皇志?」

我循聲瞧去,發現喊我的人原來是布正麗。

「HI,咁啱嘅!」

「嗯,我啱啱放工啊!」

「係喎!妳仲喺CAFE返緊PART TIME喎!」

「你跑步嚟啊?」

「哦!係啊!」

布正麗道:「我頭先聽到你嘆氣?好似好多野煩咁喎?」

我再嘆一口氣道:「唉!做人係咁架啦!有邊個會無野煩架?」

「最近柳豔畀人話喺出面做援交,你又同緊佢一齊,係咪煩緊依樣野?」

我聞言現出錯愕的神色,布正麗道:「睇你嗰樣,我諗我估中咗?」

我訝道:「妳無可能估得到架?」

「阿興同我講,話撞到你同柳豔係屋企出嚟。」

布正麗這麼說,我記起之前曾經有一次被阿興發現我帶柳豔回家,我曾叮囑他不要和別人提起,他竟然把這些事情都對布正麗說。
主角終於返來了!
我支持布正麗
大婆出場
㸃解你揀學姐? 我有咩比唔上佢?
上佢!!
咁多人憎學姐
我撐
知志者莫曰布丁
有性病ma
梗係要布甸唔要隻雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞