(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(13)

1001 回覆
160 Like 4 Dislike
依幾日唔係好舒服

今晚無文

Sorry

是咪感冒?依排時熱時凍好易病
唔舒服 無文 早抖
加油 抖好再打
又好似係
我呢幾日都病,尋晚仲要扭親頸
春巴小心身體
好似係

天氣反常
個人唔夠瞓就賴野
Take care !!!
睇咗兩個星期追到live
小心身體
多謝各位關心

我好返啲

諗緊點寫

我其實一早有晒大綱

但個故事咁長
人物咁多
脈絡又咁多
有啲位出現障礙

依排成日坐係到都諗唔到
我試下飛咗一啲位
寫後面嗰啲
再翻轉頭寫返
睇下咁得唔得

即係依家好似考試咁
唔識就飛
無謂磨
春巴保重身體喔!正評了。

出文唔駛急,最緊要快。

加油。希望明天早上7點起床有新故睇啦。
多謝各位關心

我好返啲

諗緊點寫

我其實一早有晒大綱

但個故事咁長
人物咁多
脈絡又咁多
有啲位出現障礙

依排成日坐係到都諗唔到
我試下飛咗一啲位
寫後面嗰啲
再翻轉頭寫返
睇下咁得唔得

即係依家好似考試咁
唔識就飛
無謂磨

如果我做到你最後一段講嘅野就好了
保重身體 狀態好啲再繼續
我做到
永遠見到啲唔識諗半分鐘都諗唔到就飛真係會快好多
從來都唔嘥時間諗
最後半粒鐘唔洗就做完
仲要飛到份卷做咗嘅啱晒都唔夠合格
Push
pushhh
Pushhhhhhh!
打緊

但今晚未必有
慢慢
董老師找了在反黑組工作的大學同學幫手,他們到了翡翠小築,找到那位負責帶房的中年女人。

那位反黑組的警員向那位中年女人表明了身份,中年女人初時裝瘋賣傻,可是那警員作出一番恫嚇後,中年女人立時變乖,把所有事情和盤托出。

「阿SIR,我係有做嗰個肥佬教師枝針,同佢報告個靚妹帶咩人嚟開房。個肥佬的確畀過錢我,叫我幫手偷拍,但係依啲野揚咗好大鑊架!我無應承過佢架!」

那位反黑組的警員把事情轉述給董老師聽。

待他的大學同學離開後,董老師才道:「柳豔同學,睇嚟個阿姐,唔似講大話,妳有無睇過啲相啊?」

柳豔回想在洗手間的時候,丁老師並沒有拿出她與成皇志的裸照出來。

柳豔搖頭,董老師道:「丁老師會唔會只係大妳?佢手上並無嗰啲相喺手。」

董老師的這番猜測不無道理。

柳豔道:「董老師,你…可唔可以幫我睇下丁老師有無收埋我啲相?」

「妳意思係要我趁無人嘅時候,偷偷摷佢啲野?」

柳豔默然,董老師應允道:「好啊!我幫妳搵下。」
翌日,董老師在傍晚的時候折返回校,在暗處偷偷等待所有老師離去後,才進入教員室。

他在丁老師的坐位很仔細搜查一番,並沒有任何發現。

他是明知道這樣做是不妥當的,他亦知道這樣做是徒勞無功的,丁老師那會把這樣的東西放在學校裡,可是他還是為了柳豔而這樣做,他知道柳豔並不會因為這樣而愛上自己,但只要出自柳豔的要求,他還是會盡力去做的。
痴漢董老師
這天,就是丁老師給予柳豔的最後期限,他是藏有柳豔的裸照和影片,但並沒有她和成皇志的親熱影片。

儘管如此,他還是深信柳豔會屈服他的要脅,他很清楚柳豔的個性,她善良、膽小、缺乏自信、容易相信人。

她一定會為了那臭小子而屈服的,我太清楚她了,她那麼難得才得到這段愛情,絕對會不惜一切保護對方,她連對不熟悉的人也很好,何況是她所愛的人?

他並不怕她會作出反抗,因為她很善良、很溫順,寧可自己吃虧,躲在一旁委屈地哭;亦不會去申辯半句。

丁老師出門時親吻懷胎七個多月的太太一下,丁太太看到他一臉神采飛揚,笑問道:「今日有啲咩好事?你好似好開心咁,係咪諗起出年升職嘅事啊?」

丁老師笑道:「老婆,個天對我真係唔錯喇!娶到妳依個靚老婆,嚟緊就湊到一個好字,仲升埋職添,等BB出世,我地就搬間大啲嘅屋。」

丁太太指著丁老師的肚腩,道:「老公,你個肚仲大過我,快啲去減肥啦!」

「哈哈,依啲福氣嚟架!我越肥越有運行。」

丁老師離開家門,架車上班。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞