(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(13)

1001 回覆
160 Like 4 Dislike
唔覺唔覺 追左成年
原來廿幾歲真的不像你預期,直到你退休
其實你地讀緊書仲有機會

讀唔到神科

都可以出嚟考政府工
最慘我同大鳩志差唔多年紀
十六歲
咁我應該要學大鳩志跳樓先
講真我覺得自己嘅情緒好似女人嚟m
一個月有幾日情緒好低落

要跑步宣洩一下

如果搵唔到方法真係會好似大鳩志咁跳樓
一返工就情緒低落囉
春巴加油,我呢排都好忙,好大壓力,大家互相鼓勵啦,我有幸讀到你既故真係幫左我好多
剛剛完左 mid term, 之先壓力大到爆,好驚會 quit u
呢個故事教訓我,跳樓之前要熟讀歷史。
特別賭得既野,波馬六合彩都要背
最多同神探一齊飛去英國賭合法波,到時玩幾大都有人賠
呢個故事教訓我,跳樓之前要熟讀歷史。
特別賭得既野,波馬六合彩都要背
最多同神探一齊飛去英國賭合法波,到時玩幾大都有人賠

係,記下股票幾時上升或者大跌都得
lmlm
個故好值得從睇 因為可以減輕下等文嘅慾望
多謝

我個故除咗幫到你打發時間
估唔到仲幫到你
畀啲信心自己

你得嘅

機會留畀有準備............跳樓嘅人

事實上我真係寫慢咗好多

我個心魔影響到自己

多其他野諗 好難集中

無人幫到我 得我自己幫到自己

依家我係好努力寫文 但用好多時間都寫唔到幾多字

以前我係唔努力寫文 但我可以保找日日出千零二千字

以搵返之前狂熱寫文嘅態度

或者依個故太長
熱誠好難keep
多謝春巴 我想主修數學,但係依家連大學啲基本數都唔多掂,都唔知可以點讀上去了
明嘅 我覺得讀書係重要過寫故
寫故只係你人生娛樂上面嘅一個部份
事實上你仲有自己嘅生活同責任
所以你唔洗覺得寫故係一個壓力 你應該要享受

其實你可以先寫曬個故事走向 想寫嘅時候再加翻d描寫乜乜柒柒嘅嘢落去 咁應該會快d掛🤔btw9up
個故好值得從睇 因為可以減輕下等文嘅慾望
事實上我真係寫慢咗好多

我個心魔影響到自己

多其他野諗 好難集中

無人幫到我 得我自己幫到自己

依家我係好努力寫文 但用好多時間都寫唔到幾多字

以前我係唔努力寫文 但我可以保找日日出千零二千字

以搵返之前狂熱寫文嘅態度

或者依個故太長
熱誠好難keep
明嘅 我覺得讀書係重要過寫故
寫故只係你人生娛樂上面嘅一個部份
事實上你仲有自己嘅生活同責任
所以你唔洗覺得寫故係一個壓力 你應該要享受

其實你可以先寫曬個故事走向 想寫嘅時候再加翻d描寫乜乜柒柒嘅嘢落去 咁應該會快d掛🤔btw9up

當一樣自己享受嘅野變成左壓力/令自己唔開心嘅野真係好可惜。春巴放鬆啲啦,唔好有咁大壓力
終於放假

畀個目標自己

睇下可唔可以連續假期有文
無文 早抖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞