(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(13)

1001 回覆
160 Like 4 Dislike
乳不巨 何以聚人心
幾時到大婆布甸
中出埋布甸就爽
比我都簡學姐
會對自己專一
柳豔一臉滿足地道:「成皇志,我係你嘅人!」

雖然現在一室皆春的風光很旖旎,但我對現在的狀況很憂心,我把紙巾遞給柳豔,道:「學姐,妳抺下先啦!」

柳豔接過紙巾抺拭,道:「成皇志,原來你射咗好多,你幾耐無做過?」

「嘿嘿,我儲咗十幾年嘅積蓄嚟架!不過講起上次幾時,就係同焰兒嗰次,亦即係妳。」

柳豔訝異道:「咁你真係將第一次畀咗我?」

「嗯,所以學姐妳以後要對我好啲喇!但係學姐話時話,妳駛唔駛去沖下身先啊?」

柳豔嬌嗔道:「人地都話咗安全咯!仲有啊!唔好再叫我做學姐啦!好似好生外咁。」

「學…唔係,咁你想我叫妳做咩喔!」

「嗯!你叫阿豔啦!」

「唔…可唔可以後面加個姐字?叫妳豔姐啊?」

「點解啊?」

「因為妳大過我囉!」

「你介意我年紀大過你?」

「我唔介意,妳先廿一歲,年齡唔算大。」

「我大你五年喎!」

我的靈魂是一名三十多歲的男人,比現在的柳豔還要年長十多歲,這樣看來,反而是我佔便宜。

我語帶相關道:「大?我就係鍾意妳大啊!」

柳豔啐了一口道:「無嚟正經,人地同你講真架!」
我嗯了一聲,柳豔話題一轉道:「成皇志,我依幾年一直斷斷續續發緊嗰個惡夢,夢入面我被帶到一個洞穴入面,裡面有半獸人、哥布林、食人妖,我不停畀佢地強姦。」

柳豔一直擺脫不了過去的悲劇,這段歷史注定成為她一生的陰影,我擁著她,安慰道:「豔姐,過咗去架喇!妳依家係香港,妳只會越嚟越好架咋!」

柳豔搖頭道:「成皇志,我每次夢醒後,我都感覺到自己好想要,我係咪好賤格、好不知羞恥啊?」

柳豔好像得了創傷後遺症,但我不是心理專家,不能百份百判斷她的情況。

柳豔續道:「因為我身體有咁嘅情況,我會自慰,焰兒就同我講去做援交,一嚟可以賺錢;二嚟每次當我同其他人發生關係後,嗰個人就會取代夢入面其中一隻妖怪,我情願同依啲人做,都唔想再夢見嗰幾個大陸官員啊!」

柳豔續說她的故事,惹得她自己悲從中來,再次啜泣起來。
好文要留名支持

大鳩比人收左做ptbf
男主變性奴
寫得好,人無完美,美色當前,根本唔會忍到,好有真實感
三十三歲又好
十六歲又好
根本都唔會忍得住
之前仲煩緊咩自強會對抗八座MK仔
而家乜都唔記得曬
男人都係用下體諗野既生物
屌 正想講
雖然佢身世確實不幸 但諗下都覺得臭
第二q
爛鳩志對你唔住
快啲忘記咗呢條粉腸啦
雖然佢身世確實不幸 但諗下都覺得臭
爛鳩志對你唔住
快啲忘記咗呢條粉腸啦

快啲去食英國腸啦
睇黎學姐將會成為大鳩志個 sp

有文
Agger
同情佢姐 唔洗屌閪嘅 仲要學姐咁大食分分鐘一日扑幾廿萬次
到時精盡人亡 又時光倒流唔知去返邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞