The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
唔大愛不如做到龍珠咁打幾廿年都打緊,無止境咁殺落去咩。
大愛happy ending->bbq 完左佢算啦。
最後RICK 一定係被CARL 感化
同尼根叔叔 一齊 大團完結局
跟住BBQ
演員好似要讀書定唔知咩
其實大眾影視通常都唔會宣揚右翼以暴易暴
通常都係宣揚美好價值為主
尤其是walking dead咁受歡迎
今集更加睇到成班人最後只會向更加寬容嘅方向進發
嫌左膠嘅人可以棄劇

其實你諗返韓仔同軍佬嘅死唔係大愛左膠所致
衛星站一役滅咗成crew人夠晒勇武啦
但最後點呢?
反而係太過勇武但冇睇清大局
今季尾應該死maggie
悶到一個點
點解成季都咁撚黑
Morgan 嗰段乜鳩都睇唔到

this is from around may 2010, when i first took on the role of carl-it was also the first image published announcing me as a part of the cast.

since then, you have given me this incredible opportunity to help tell a story that impacts people in so many ways.

you gave me an opportunity to do what i love to do.
so thank you, for letting me pursue my dream and continue to make you angry, sad, happy, and everything in between.

i won’t let you down.

Carl ig
睇住佢大
一開季就口水大愛真係趕客
屌.
rick要斷手
咁啱有個醫生加入
快快手完左佢啦....
雖然本身睇佢唔係好順眼覺得佢扮哂野咁
但睇咗咁多年今集見到佢死都真係標咗幾滴眼淚出黎
求先睇左15分鐘熄左
屌你嗱嗱臨完撚左佢
最尾rick坐係樹下面, 隻手好多血, 做咩事?
如果仲有繼續睇漫畫
尼根 其實係好好睇 我都覺得唔使尼根死 因為尼根呢個人物係幾有趣
冇睇漫畫 估佢唔到
但我真係唔明一個殺左你好友點樣可以放過佢 仲要聯手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞