The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
因為垃圾婆放左D相係個喼 而垃圾婆又將個喼放係NEGAN隔離
仲有支手槍
冇計啦佢每次教訓人都要殺一兩個人
由佢一開波殺rick個隊人
已經仇恨值太高番唔到轉頭
愈睇愈似International relations 101
Liberalism vs Realism
U煎
啱啱先有機會坐低睇
negan乜柒都計哂 用D仔嚟做低simon, 揸盡哂d利用價值

rip simon...我最喜愛的痴線佬角色
rick 清左人地個outpost 在先
真係好ON9 點解個劇情可以鳩到呢個點
個段完全係on9
識咗尼根咁耐唔知佢為人?
攪咁大輪野捉完返黎就咁放走佢
Negan d手下太串
又收重稅
好難洗番白做好人
RICK殺救世軍幾十個在先
NEGAN只係殺返你一個就算
根本仁慈到不得了
客觀睇其實係

不過你唔殺negan就俾佢地繼續恰,做人做狗自己選擇
有可能幫rick既
我見佢叫番神父埋位做野就都開始懷疑
之後佢自己親手操埋刀
不過通常都係打鬥收尾
有無可能Rick出於想和解唔聽D仔話去埋伏,之後Negan撲場空,亦都知Rick釋出善意
政府 會扑死你一個屋企人??
政府會抽重稅會抽得咁重?
有冇人講下垃圾婆同直升機有咩關係?
其實我覺得negan咁重用d仔好on9
明明之前又搞佢塊臉又搶埋條女
搞成咁撚樣都可以一齊共事
神之國有殺,帶少個西瓜就射人,gay佬因為張字條俾人打到半死

你又唔話班友強搶在先?咁既世界強搶同殺你分別唔大 只係快同慢,交唔到貨都係有人要死 見你咩人就點對你,你條女靚?捉返去

點睇都係negan開頭在先,先撩者賤
仁慈條撚 佢逼你同佢賣命 無自由根本同殺左你無分別
而家hilltop唔聽佢支笛即開殺戒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞