The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[2]

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
最後暗示會聯手?
鳩下鳩下又一集
由佢寫死Carl果下已經爛左啦

btw插住支野應該係已經打完Negan之後 係樹下面諗起Carl
合作打the whispers?
冇人討論
有無人覺得Siddip會同Noel一樣下慘
死得好慘
上季睇到頂唔順棄咗.
請問Rick同Negan五五波未?
定係阿Rick仲係俾人食住?
Carl
未必啦 rick應該俾carl感化到。 仲有一幕幻想negan係亞歷山大種菜
臨尾果幕真係屌左出聲
佢地班人一早應該唔留手咁好似摩根咁開屠殺,,好多情況唔應該留手。我想知carl講到咁,,,rick會唔會真係放棄唔打交??
carl
由煩膠細路睇到佢懂事大個仔
好唔捨得
s1到而家既死剩幾個咋
悶到訓著教
我覺得係套野早幾季係美國太大影響力。幾乎個個商場都見到箭佬既紙版公仔同週邊商品。所以變左去到而家好多野都要講埋政治正確。。。最頂唔順係綠帽Rick條撚屌
兩大戰神一齊好正喎
真係好撚冇說服力 明明carl一向殺人唔眨眼 忽然間話自己係prison殺左個細路 咁撚牽強
仲有啊carl 自己都大大個人板 示範左做大愛撚既下場
rick點會仲去做大愛撚
叫神父說服rick都冇咁撚牽強
感覺今集殺carl係為煽情而煸情

屌你老母SCOTT GIMPLE

隔硬屈撚到carl變大愛撚同殺埋佢去說服rick 呢個真係好撚冇腦既手法
Rick最尾插住手醒返咁代表啲咩?
個導演編劇會唔會憎donaldtrump憎到傻q左
其實今集唔錯
睇唔到有咩必要整死佢
唉 喊到我仆街.....
尤其係carl自殺下槍聲.......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞